måndag 19 oktober 2015

Resa med rött/vitt...

....som betyder att vi varit på kryssning med Viking Lines Grace (min arbetsplats ifall inte nån vet ).
Vad gör man inte för sin familj ..jo man åker på sin lediga vecka på kryssning för att komma hem och packa upp kassen och för att igen ikväll packa kassen och  igen åka med Grace..arbetet kallar!!Men rolig resa  hade vi.
Fast båten var  full med höstlovs resenärer så kändes det aldrig trångt eller för nojsigt som jag lite oroade mig för...nej det gick hur bra som helst.
Det är så roligt då man kan göra saker tillsammans utan tidtabeller och måsten hit och dit.....man äter gott ,slöar i hytten,kidzena mellan varven till lekrummet ,vi en sväng på kvällen och hörde på ett par låtar av artisten Pave Maijanen och snarvlade med lite atbetskompisar....men efter allt gott vi åt på kvällen i Frank´s så var var det nog hytten och sängen och tv:n som lockade än att vara i restaurang Vouge.
På morronen åt vi frukost uppe i Ala Carte Oscar och på kvällen innan vi kom iland i Åbo så åt vi på buffe´ Aurora.....så ätit har vi verkligen gjort.
Då vi kom hem hade vi två lyckliga men trötta kidz som somnade gott i sina egna sängar...karln ligger och snarkar och jag skriver blogg.Men efter jag publicerat detta inlägg så blir det tack och go natt till  er alla!!!
 
 
 
 
 

En liten stund fick dom låna VÅR säng:)
 

Så här kan man också njuta  då man vaknat..ta täcket till fönstret och se på skärgården!!
 

Frukost i ala carte Oscar...toppen!!
 

Fotot taget mot tekannan!!
 

Den var inte åt mig ...men så fin så jag frågade om jag fick fota :)
 

Lilla Amorella
 

Kobbaklintarna/Mariehamn
 
 
Fin design.

 

Favorit osten är... getost rullad i aprikos!
 

Nam kräftor och räkor.
 

Trötta men lyckliga!!!
 

Superfin solnedgång på hemvägen.
Heter ännu Laitinen pga flygbiljetter som jag inte kan ändra till Virta....men nog blir jag Virta snart bara jag har några resor förbi ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar