torsdag 15 oktober 2015

Sällan jag besöker denna plats !!

Hit borde man komma oftare ...alltså vi har ju så fint bibliotek här i Åbo och ändå är det så sällan jag är dit.Där finn en jätte  fin lässal där man kan sitta och läsa en massa dagstidningar,många studerande kommer dit och gör sina uppgifter.Hade lite ärenden att uträtta inne i stan så jag bestämde att jag går till bibban och läser lite och så ringde jag J då han slutade skolan att han skulle komma in till stan och så skulle vi fara och äta.
Vi blev en stund i bibban och medan jag läste lagade han läxorna sen gick vi en runda där barnböckerna finns för han skulle låna några böcker...oj vad dom har lagat det mysigt.Runt omkring i bibban finns det massor med mysiga  stolar som du kan sätta dig ner och fast läsa en tidning och det som jag märkte var att många också använde datorerna som finna att använda.
När J hade lånat färdigt så bestämde vi att det blir Hesburger...är lite trött på deras hamburgare ...men är man hungrig så duger det också.Har faktiskt provar Burger King som öppnats här i Åbo men måste säga att min favvo hamburgarrestaurang är the one and only Mc Donlads!! Sen har dom goa hamburgaren i Sverige på MAX och sen gillar jag hamburgarena på Frank´s (ombord på Grace). 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar