söndag 22 november 2015

Balkongen i julskrud.

Tycker om rätt  så enkel och simpel julpynt och nu har balkongen blivit så mysig i sin julskrud.
Mitt lyckoträd har blivit pyntat med sk konstgjorda bärkvistar som jag i fjol också köpte på julrean...mysigt blev det ...funderar ännu ifall jag närmare julen skall hänga lite små silver bollar i trädet.
Några små tomtenissar flyttade hem till oss och sitter ute på balkongen och väntar på en vit jul.
Jag vet att många andra väntar på snö som gör att det blir ljusare ute...jag vet det själv att det blir ljust och mysigt med snöklädd mark....men ändå så måste jag få fram att ...JAG HATAR VINTERN.....snö,kallt,slask,fryser på ,halt som fan,tö ...allt detta om vartannat....nej som sagt ...det är inte min grej.
Men jag flyr snart landet om det sen bara är för ett par veckor så gör det gott i min kropp och själ.....och i framtiden hoppas jag fly för hela vinterhalvåret!!
Men innan jag flyr så skall ja då jag kommer hem njuta av en varm bastu och sitta och njuta på balkongen i skenet av ljus och små lampor och mysa av allt härligt julpynt och väntan på julen,vi skall också hinna med att baka pepparkakor och så skall vi hinna fira lilla jul och så skall jag hinna till tandläkaren,ögonläkaren och så tänkte jag också hinna packa ..få se om jag alls hinner till flyget på fredag....men sen då jag väl är på flyget så vet jag att jag verkligen inte behöver göra något annat än att sitta i mååånga timmar.Ganska kul med att ha 5 veckor semester så här i väntan på julen.
 

 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 


2 kommentarer:

  1. Jösses va fint du har. Vackert och stämningsfullt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Lena...älskar och pynta och fixa och speciellt till julen är det så mysigt med alla lampor och små mysiga juldekorationer :)

      Radera