fredag 13 november 2015

Vill klä mig kungligt !!

Satt och läste Iltasanomat och fick syn på en bild av Viktoria i en sån superfin klänning som jag direkt blev så förtjust i ..det är en mamma klänning för finare tillfällen.
Nu är det ju inte så att jag är gravid men den form på kroppen jag har så kan jag nog gott använda mammakläder ;)
Tänk egentligen hur  otroligt det är med google.....jag började googla runt och så hittade jag en sida där dom skrev om märket på Viktorias klänning och så googlade jag vidare och så hittade jag sidan där dom säljer detta märkets kläder (sorry nu minns jag inte märket så här utantill) och lite sökande på sidan så hittade jag sammahärliga blåa klänning som Viktoria  har på sig och prist var ju inte  helt fel för en festklänning 125e.Tänk förr då  datan inte fanns ..utan i stället fanns på hyllan uppradade tuuusen  uppslagsböcker....tror nog inte jag hittat någon festklänning då om jag börjat söka :)
Själv har jag nog ingen klänning som kostat över hundra euro....men om man tänker på alla fina festklänningar /aftonklänningar så räcker nog inte 125 euro till.
Skulle så ha velat ha denna klänning nu då vi skall på kryssning ... där är två kvällar sk Formal  dining då kan man om man vill ha aftonklänning... själv hade jag några fina coctailklänningar med i fjol  ,sen är där casual dining då man kan ha mera relax klädsel.Har en jätte fin svart paljettkjol och en svart paljett top som jag kommer ta med på resan ...men kanske jag hittar någon fin klänning i Florida innan vi åker och kryssar....härligt med bling bling och att folk verkligen klär upp sig.Förra gången hade vi alltför mycket kläder med....man lär sig ...så nu tar vi hälften mindre kläder med men bagagen lär nog bli fyllda tills vi kommer hem !!

 

 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar