onsdag 25 november 2015

Snurrade på Catwalken!!

Jepp var på min arbetsvecka 3 ggr med i modevisningen....alltid lika roligt och det är så kul att snarvla med gäng från olika avdelningar då man står där backstage och väntar på sin tur.
Hade förra gången på mig en skjorta med blommönster i härlig beige/gammelrosa nyans ..och vet ni vad blev ju helt förälskad i den där skjortan...denna gång hade jag en klänning i samma mönster som jag blev lika förälskad i.
Tänkte först att blommiga kläder är lite symptom på att man börjar närma sig "tant" åldern...men då jag provade dessa blommiga kläder så visste jag precis att dom är gjorda för mig oberoende i vilken ålder jag är.Så nu är jag ägare av både  skjortan och klänningen i ett så härligt tunnt och mjukt material....klänningen kommer att vara supersnygg med mina ett par svarta högskaftade stövlar...sen köpte jag ett nytt nagellack som helt matchar blommorna på kläderna.....nu får ni ett litet smakprov.
Men som sagt ..smaken är delad som baken....jag gillar dom i alla fall jätte mycket medan min äldsta flicka tyckte att jag påminner om min mans morsa..hehe!
Medan jag fick massor med beröm av M då jag kom hem ...han tyckte det var så snyggt och påminde om 70talet..skoj...men han vågade väl inte säga annat ;)
Skit detsamma jag kommer och använda dom och så länge jag är nöjd så är allt bra!!
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar