onsdag 25 november 2015

Semestern har börjat..

 .....med massor av saker  på " to do " listan.Ikväll skall jag med två kompisar/arbetskompisar och höra på den härliga,skönsjungande,karismatiska Carola Häggqvist.Tänk sådan musikälskare som jag är så har jag aldrig sett henne live förut...men nu äntligen.Bättre sent än aldrig.
Hon uppträder i Logomo/Åbo med sin julkonsert...oj det kommer och vara fint...inget öga kommer att vara torrt......men fan e mig på fredag då sjunger jag nog allt annat än julsånger ...då vrålar nog den här bruden Cocco jambo på fullt och styr stegena mot Åbo flygfält..kliva ombord på flyget som via Stockholm skall ta mig till New York (Newark international) och därifrån till slutdestinationen Fort Lauderdale,Florida.
Ännu känns det lite overkligt att jag på fredag är på väg att få en av mina drömresor uppfyllda nämligen lyxkryssning i Karibien...hörs för bra för att vara sant....men det är SANT!!!En av mina stora drömmar har snart nåt sitt mål ..I made it ....Allure of the sea  here I come !!
I morron skall jag och kidzen fira lillajul...M jobbar så vi firar på tre man.
Ännu har jag lite smått att fixa inför resan men sen på  fredag.....då är det dags... 100% koppla av...utan man ( han kommer senare) och barn....bara jag som går ombord på flyget och vinkar bye bye Finland. Let´s the vacation begin!!!
Ni som följt min blogg vet att jag brukar varna på förhand att om man inte alls är intresserad av min Usa hysteri så skall ni inte öppna bloggen på ett par,tre veckor ....för nu är det Usa som gäller igen.Men vet att det finns massor med resesugna och Usa intresserade som gärna följer med mina äventyr och jag lovar att dela med mig av allt härligt jag får vara med om nu under min semester over there.
Tänk att jag skall träffa min svenska kompis A  som jag inte sett sen ungdomen i Usa (hon bor numera i Florida med  sin familj) det skall bli super roligt och dom är så snälla och tar emot mig och M  med öppna armar och vi får bo hos dom.
Vi skall tjattra ,vi skall fnissa ,vi skall dela gamla goa Usa minnen....ja vi skall ha super roligt.
A&your family ....are you ready...see you very soon ;)


 
 
 
 
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar