måndag 9 november 2015

Julen syns också här...

ombord på min arbetsplats Grace.Taxfree är full av alla möjliga härliga saker och förstås en massa goa juldrycker.
Jag är verkligen en julmänniska ...tycker det är så mysigt och gå runt i affärer bland en massa härliga juldekorationer,tomtar och julsånger,julmat m.m  och verkligen suga i sig av allt vad som bjuds inför julen.
Det har kommit en ny produkt till taxfreen som jag  verkligen gillar super mycket...nu behöver jag inte åka ända till Usa och köpa den utan bara gå upp till deck nr 9 och shoppa !!!Skall berätta om den i nästa blogg inlägg.
Ikväll är det dags att gå över landgången hem till familyn och tända en massa ljus ,bastu och bara njuta av att arbetsveckan är över och  har ledigt en hel vecka...skall börja söka fram mina julpynt och lite förberda.
Far på resa till lilla jul därför vill jag pynta lite före och ha en liten mysig lilla julsfest med kidzen innan jag åker...köpte åt dom superhärliga lilla julspresanter från Californien då jag var där senast....oj va jag vill se deras miner :) Skall försöka komma ihåg  att berätta om deras lilla julsklappar senare ...dom är  för härliga.
Min lill kille beställde en sådan sak då jag åkte iväg till Usa  och var lite besviken då jag kom hem utan en sådan...men oj va dom kommer och bli överraskade då  dom ser att jag hämtat hem just sådan pryl som fanns på deras önskelistan!!
På veckoslutet skall vi åka på en familje weekend..  bara vara  tillsamman och ha det roligt .Mera om vår lilla mini vacation kommer senare!!
Nu är det arbetet kallar ännu för nån timme ...sen är det over and out för denna vecka!!!
 
 
 
 
Blossas årsglögg!!
 
 
 
Vill man ha lite sött och gott...då skall ni absolut köpa denna!!!
 
 
Snart börjar nedräkningen till julafton!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar