torsdag 19 november 2015

Julmössen flyttade in till oss.

Längtar hem till mitt mysiga julhem....förra veckan jag var ledig så bara sög jag i mig allt vad som hade att göra med julen.
Är en stor älskare av julen...älskar att pynta,förbereda och bara sitta ner och njuta av ljusen och små mysiga lampor som ger en så otroligt härlig stämning.
Jag hör till den gruppen som vill vara ute i go tid ...så nu har jag nästan allt färdigpyntat inför julen ...och förra veckan hängde jag upp mina härligt fina vita julstjärnor i köket,sovrummet och vardagsrummet och har dom större modellerna 70cm och 100cm på stjärnorna...jätte fint.
Skrev i ett tidigare inlägg om en grej jag sökte och tyvärr hittade  jag inte....skulle nämligen ha villa ha alla stjärnor i silver detta år men just dom där stora som funnits i silver på Ikea  så hade dom inte i år...men lovar att dom är  super fina mina vita stjärnor som ger så härligt sken.
Min vita gran skall jag pynta då jag blir ledig nästa vecka för vi skall hinna ha en liten lilla julsfest med familyn innan jag åker på resa.
I köket har jag stänk av lite rött i min julinredning ...men för övrigt har jag vitt,grått och silver...och jag tycker inte om  att ha för mycket julpynt utan så där passligt och att det blir mysigt.Längtar att få krypa ner i mina nya jullakan och visa er en liten glimt av sovrummet i julskrud....men det blir först efter jag kommer hem från resan.
Brukar inte varje år köpa nya julpåslakan..har haft mina röd/vita många jular ....men nu hittade jag så supermysiga lakan som passar mitt tema för denna jul...me like!!
Sen flyttade det hem två härliga julmöss till oss denna jul....älskade dom från första stund då jag såg dom sitta i affären på hyllan ...men köpte dom inte direkt....men fick ingen ro i kroppen då jag kom hem så jag åkte tillbaka efter ett par dar och köpte dom ....och nu bor dom med oss :)
Som sagt nu kommer det bli  blogginlägg med mycket stänk av jul och ännu till så har jag börjat lära mig mera och mera och fixa och trixa med mitt program...så det finns mycket av min egen design på mina foton som jag publicerar här...nu känns det ännu roligare och blogga då man får fotona precis så som jag vill.
..men oberoende om det är november så njuter jag för fullt av all julstämning redan :)
 
Dessa gulliga julmöss bor nu med oss :)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar