söndag 1 november 2015

The black rose!!

När det är halloween skall det ju vara mycket svart och jag som älskar rosor ville ju ha svarta rosor.
Äger faktiskt en svart tygros ....men jag ville ju ha flera.
Jag bestämde att jag köper svarta rosor från Punanaamio på samma gång som vi köper kidzens Halloween prylar.....först ville ju kidzen att jag skulle se på det här,de där,hit och dit....ja där fanns ju sååå mycket att se på + att butiken var ju full proppad med flera som skulle ha saker till Halloween så det slutade ju med det att då vi kom hem så märkte jag ...FAN rosorna glömde jag och orkade absolut inte åka in till stan på nytt.
Men då började mitt lilla hjärnkontor jobba och jag kom på en strålade ide...jag hade svart spraymålning hemma... hoppade i bilen och for  till Citymarket och köpte en bukett mörkröda rosor och sen på samma gång köpte jag en hårprydnad som dom bara hade i vitt och jag behövde den i svart så den skulle passa min Halloween dress....men med min lysande ide med rosorna så visste jag att jag också kan förvandla ett vitt hår smycke till svart!!
Då jag kom hem tog allt med mig ut på gården och började spraya....tog inte många minuter så hade jag svarta rosor och ett fint svart hårsmycke....
Men om man spraymålar så måste man ha prylarna ute ett tag ...hade rosorna ett par dagar så att den starka målningslukten skulle försvinna och fast det var rätt kallt ute så var rosorna hur fina som helts då jag tog in dom.Hade dom att stå utan vatten i vasen då dom bara skulle vara till prydnad endast för halloween kvällen....men har dom ännu i vasen utan vatten och dom är helt ok ännu :)  
 
Från rött....
 
...med färg.....

....till svart !!!
 
Titta... hur snyggt som helst !

Hårsmycket böt färg på några sekunder från vitt till svart !! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar