torsdag 5 november 2015

Två drömmar i ett paket.

Finns väl ingen som missat att jag skall på min drömresa snart....nej det kan jag gissa...jag har nog försökt hålla er informerade ;)
Vänta bara jag kommer iväg så blir det  Usa/Karibien för hela slanten här på bloggen...men ni som gillar att följa med mina äventyr så bara häng med här på bloggen.Är ju själv så i startgroparna redan...i morron är det exakt tre veckor för take off to Florida...M kommer fem dagar senare och sen den 6:e december går vi över landgången för att äntligen få uppleva Allure och Karibien live.
Det är inte bara en dröm som uppfylls utan två drömmar på samma resa....har alltid drömt om en lyxkryssning i Karibien men som jag nästan trodde att aldrig blir sann ....men med lite jävlaranamma så fick jag ihop sparat till en sådan resa och inte nog med det  har alltid drömt att få se Abbas  "Mamma Mia " musikal..men inte kommit mig för att se den i Finland ... men NU äntligen är det min tur.
Har  några bekanta som just nu är och kryssar  då Allure åker  "hem" över Atlanten från Barcelona till Ft Lauderdale  (Allure kryssade hela sommaren i Medelhavet) Den ena bekanta som är på Allure lärde M och jag känna i fjol på  Oasis of the Seas och han är från Malaga och den andra bekanta är från Finland som jag jobbade med på Silja Europa.Jag  fick just härlig information.....dom visar ABBA musikalen  "Mamma Mia " ombord på Allure of the Seas.Kan man bli lyckligare....jag som är en stor Abba fan och inte ännu sett musikalen får uppleva den där....lucky me!
Vem skulle ha trott att lilla Lissu från Sabbels i Bruke skulle få vara med om sådana här härliga grejer då jag blev stor.....I´m shining bright like a dimond...så glad är jag för allt jag fått se och göra i mitt liv och inte slutar det här.... nej mera härliga upplevelser finns på min långa lista.
Alla har vi ju våra  drömmar men  kanske inte har möjlighet att förverkliga alla.... men man kan njuta av små härliga grejer i livet .....en sak kan jag rekomendera som är så mysigt om ni vill göra en liten utfärd....ta båten över till Stockholm och se gamla stan i julskrud ...sätt er ner och ta er en varm glögg och bara njut...helst borde det vara mycket snö att man riktigt får den där härliga julstämningen.
Jag kommer i alla fall att få uppleva verkliga julstämningen i Usa för där sparas det inte på julpynt och belysning.
Detta foto skickade min kompis från Allure....Oj Mamma Mia hur lycklig jag är!!

Ja hör ni ...Amerikafararna börjar vara i startgroparna!!



Nu börjar det verkligen kännas att det är på riktigt då man står med biljetten i handen !
















 

2 kommentarer:

  1. Ha en fin resa,och Mamma Mia var toppen,men även de övriga showerna var fina.Hoppas du tycker om Allure som jag gjorde,synd bara att jag inte fick se föreställningen på Auqva teatern p.g.a. vädret.Du får säkert lite varmare väder också.
    Hälsningar
    Sågen

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så mycket Sågen....kommer att njuta för heeela pengen.Barnen var ju med då vi kryssa med Oasis...men nu åker vi på tumis ..så nu kan man njuta lite extra då man inte behöver kolla efter kidzen hela tiden ;) Längtar att få se Mamma Mia och allt annat härligt vad Allure bjuder på !!!Kommer blogga massor därifrån.

      Radera