söndag 17 april 2016

15 km hemifrån !!!

Hälsningar från Nådendals Spa.Tusen tack/Paljon kiitoksia till mina arbetskompisar som bidrog med en övernattning i Nådendal vi hade det super härligt.
Som sagt man behöver inte åka långt bort för att få mysa av tumis tid...vi var ca 15 km hemifrån och hade det som sagt hur roligt som helst.
Det är alltid lyx att få tumis tid....vardagen är hos oss och säkert i många andras hem fullt av tidtabeller/måsten/för lite tumis tid/hålla hemmet i skick osv där för är det alltid sååå skönt då man har möjlighet att få bli uppassad och bara ha kvalitetstid tid för varandra.En superlyckad bröllpspresant som vi verkligen uppskattade till max!!!
Synd bara att det här i Finland är  dyrt att bo på hotell....förståss så hör väl Nådendals Spa till ett lite dyrare Hotel...här är ett bra exempel för det som du ungefär betalar för 1 natt på Nådendals Spa så kan du för samma pris bo i Las Vegas 7 nätter såklart finns det hotell i Las Vegas för dom med mycket pengar.Vi pratade med M  att skulle det vara lite billigare att bo på  hotell så skulle det kunna va en kul grej att  lämna vardagen för ett dygn och lite oftare kunna njuta av tid för varandra eller fast bestämma med vänner att träffas ett gäng, övernatta på något hotell och gå ut och äta  och ha trevlig tid tillsammans.
Skall i nästa inlägg skriva om vad vi åt...alltså helt fantastikt ...hade hört mycket bra om den restaurangen och den fick fulla poäng av oss!
Nu är vi hemma i vardagen och det brukar kännas direkt då man öppnar dörren så är det att börja med alla vardagssysslor...skulle gärna ha kunnat bli ett par extra dygn  i Nådendal..ett dygn går allför snabbt man hinner just dit och så skall man redan följande dag kl 12 checka ut.....nå 2 veckor kvar så är det dags för  följande check in !!
En liten bit hemifrån !!
 
 
Vårt  rum!
 
En obligatorisk koll i kylskåpet fast vi hade nolla linja :)
 
Utsikt från vår balkong
 
Namnen var ju lite fel...men so what...det störde inte oss :)
 
Dags för lördagsrelax..på hotell får man njuta med fötterna på bordet ;)
 
Dags för Spa och dom härliga varma bubbelpoolerna!!
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar