måndag 25 april 2016

Ett överrasknings "palaver" .

Hej på er alla.
Jag har inte blivit senil eller glömt att jag skriverblogg fast jag har blivit lite äldre...men som det brukar vara då jag är på jobb så kan det ibland vara svårt att få internet kontakt och då är det bara att vänta och försöka uppdatera bloggen i ett senare skede.
Men nu skall några inlägg handla om min födelsedag ombord på Grace...det heter ju att man skall fira i dagarna tre men kan säga att jag har firat hela arbetsveckan med olika  program och som grande finale på min födelsedag fick jag gå hem en dag tidigare (betald ledighet) ..inte dåligt att fylla 50 .
Har haft en super härlig födlare  så jag tror jag nästan börjar vänta att jag snart skall fylla  60 ;)
Försökte vara rätt tyst angående min födlare på jobb...ville inte göra något större nummer av det ...tror ni det gick klart...NEJ det gjorde det inte.

Arbetskompisarna ordnade verkligen en överraskning som jag aldrig kommer glömma.Jag skulle börja jobba 17.30 och brukar sova en dagstupplur så hade just vaknat då min arbetskompis ringer till hytten och säger att vi skall ha ett extra palaver kl 17.15.Jag var ju lite trött så jag reagerade inte mera på det utan tänkte att det var någon snabb genomgång inför veckoslutet då vi brukar ha mycket passagerare och mycket jobb.

Så jag rusar iväg till vårt palaver med den påföljden att jag blev mött av en hel bunt arbetskompisar som stog där och sjöng för mig och hade dukat upp till kaffe/te + tårt kalas...hur reagerade jag tror ni .....jo jag blev så otroligt överraskad att jag  inte kunde hålla tillbaka tårarna.Grät och skrattade om vartannat ...lyckotårar rann ner för kinderna.
TUSEN TACK till arbetskompisarna som gjorde min födelsedag oförglömlig....tårtan var supergod och stämningen på topp!!!

Det slutade ju inte här...nej följande dag kommer hotellchefen med nästa överraskning....detfår ni läsa i nästa inlägg. 
 
 
 
 
 
 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar