måndag 18 april 2016

Grande finale på vår mini semester!!

När vi äntligen hade tid för oss själva så inte kunde vi ju sova bort vårt dygn i Nådendal...finns ju den risken för föräldrar med små barn att då  du väl får din egen tid så är du så förbannat trött att du helst av allt  bara vill sova.
Våra barn börjar bli den där "klarasigsjälvåldern" så jag/vi kan nog gott ta oss en tupplur på dagen utan att bli störda....dom har så fullt upp med sitt eget program så dom märker knappast oss.
Men det är  ju så mycket annat som skall klaffa i vardagen med små barn och barn i skolåldern så nog är man ganska trött sen då man väl får koppla av.
Mikko hade jobbat hela lördagen men efter att vi bastat och ätit så for vi en stund till restaurangen och hörde på min en bekant Jaana&Sheriff och sen efter det for vi ner till karaoke puben och Mikko for och sjunga ett par låtar.

Mikko funderar om det passar att komma med tossor.
Inte dåligt gjort med tanke på att han var helnykter....till och med jag som tycker om att sjunga och sjunger nog bra jämfört med Mikko  så vågade mig inte upp och sjunga.
Min nästa utmaning kanske är att jag borde bli modig och våga entra scenen och börja sjunga karaoke.Vi brukar ibland sjunga karaoke här hemma,nu har vi haft en liten paus.Finns massor med karaoke ställen i Åbo kanske det borde bli vår nya hobby då kidzen börjar bli större och vi får mera egen tid!  
Sångaren Jaana som jag blivit bekant med på Grace då hon varit där och sjungit
 

 



Stolt över min sjungande man :)


Mikko fick ett par från publiken ut och dansa :)


Selfie ala Lissu NådendalSpa


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar