lördag 9 april 2016

Sovrummet i vårskrud!!

Det är så härligt när det börjar kännas vår i luften och då blir jag alltid så inspirerad att fixa och trixa i hemmet.Vill ha det så där vårfräsht efter en lång och mörk vinter..ni vet.
Det börjar klia i fingrarna som man brukar säga...en del vill ut på gården och börja fixa,en del vill shoppa sig en ny vårgarderob,inreda i härliga vårens färger osv
själv fixade jag sovrummet ljust och mysigt förra veckan jag var på ledigt ....denna gång "stickade " jag naturvita påslakan.Tycker dom passar super bra nu till våren och sen igen mot hösetn/julen så får dom gråa "stickade" påslakanen komma fram.
Har googlat runt på inrednings tips och ideer för vår /sommar och ibland hittar jag så fina,härliga ideer att jag skulle kunna remonta om vårt hem helt och hållet..typiskt vårsyndrom för mig.
Det går nog hastigt om sen då man lite börjar fundera hur mycket det kostar att renovera och köpa nya möblemang till hemmet.
Men som tur kan man pigga upp hemmet med  fina snitt blommor och fast några härliga soffdynor...behös inte så mycket mer för att få lite lugn med inredningsbehovet.
Hur är det med er läsare...brukar ni också få detta inredningsbehov då det blir vår i luften??
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar