tisdag 26 april 2016

Mjuk som en barnrumpa

Det blev flera överraskningar...när man fyller 50 så hör det till att du får  en betald ledig dag.Jag visste ju inte något sådant... och jag som jobbat som företagare visste ju knapp vad ordet LEDIG DAG var förrän nu då jag börjat på sjön och  tycker jag har ledigt hela tiden :)

I alla fall så jobbade jag på min dag som borde varit en ledig dag ...med den påföljden att hotellschefen kom med en överraskning......hon hade bokat tid på SPA åt mig för ansiktsvård...så det var ju inte så tokigt att jobba på sin födelsedag.
Ja dessa glädjetårar har verkligen runnit dom här dagarna....wau hej en ansiktsbehandling efter jag slutat morgonpasset ...kan inte bli bättre.TUSEN TACK!

För upp till SPA kl 12 och fick lägga mig ner och bli ombyltad med en varm och skön pled,härlig sakta bakrundsmusik och en super trevlig kosmetolog.Vet inte sen när jag varit på ansiktsvård...verkligen länge sen....när skulle jag hunnit med sådant då jag hade två små barn att passa,en tonåring,egen firma....nej då fick man nog ABSOLUT ingen egen tid....men som sagt jag tar igen det nu.Nu börjar det finnas tid för mig själv och göra  sådana saker jag gillar.

Alltså det var nog en av den bästa gåva jag fått på länge ...det var nog så underbart skönt att bara få relaxa när nån pysslar på i ditt ansikte med en massa härligt doftande masker och krämer.Nu  efter den här ansiktsbehandligen så bestämde jag mig att jag skall en gång i månaden börja gå på ansiktbehandling då jag är på jobb...because I´m worth it !!Jag är inte rädd för varken att åldras eller  att få rynkor...men nog känns  huden så mjuk och ren och skön efter en sådan behandling...ja den är likamjuk som en barnrumpa.
Så om ni kommer ut på kryssning med Grace så rekomnderar att ni boka i förväg en behandling och kommer upp till Spa och kopplar av ( detta är inget samarbete med Viking Line) men det blir ju automatiskt att jag skriver mycket om Grace i och med det är ju mitt  "andra hem " dom veckorna jag är på jobb.

Sen känns det ju så roligt att ingen kunna unna sig och köpa kläder och fixa och laga sig efter alla dessa år som småbarnsförälder.Har alltid tyckt om att fixa make up,lacka mina naglar,färga o fixa håret osv...men ofta med små kidz går man runt i sin jogging overall för att det är enklast så....men nu som sagt riktigt märker jag hur mycket egen tid jag har och den tar jag vara på och njuter fullt ut.

Denna vecka på jobb var det mode show och jag var ju med på catwalken och blev så förälskad i klänningen jag visade så jag måste köpa den...den syns lite i mitt nästa inlägg.
 
 
 
Härliga produkter och super go doft...oj vad jag älskar allt inom skönhetsbranchen...är det sen hår,hud,naglar...
 
Denna fotcrem köpte jag åt mig...herrejösses ..I love it !! Kan varmt rekomendera!
 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar