torsdag 14 april 2016

En chock till mina vänner !!!!

Ni borde märka vi  det här laget att jag aldrig slutar av att chockera er och min energi ser i alla fall just nu ut att inte ta slut på ettag och likaså verkar jag ha resekassan under kontroll så  jag kan fortsätta planera resor.
Igår fick jag på facebook en komentar av en vän som löd så här..."Det är ju roligt att du reser dit du trivs men du skulle även vara välkommen till artighetens land Japan, zehi Nihon e kite kudasai..som betyder du är välkommen till Japan.Räckte inte länge så kom det ett meddelande till från en annan vän ..."Du kan ju mellan landa i Shanghai då "...har bekanta som bor tillfälligt i Kina Shanghai.Det är en  rikedom att ha vänner på hela detta jordklot...det kostar ju att åka hit och dit och hälsa på men det är värt allt för jag har massor med härliga minnen med mig hem.
Nu kommer ni få en chock...efter vår nästa stor resa (kryssningen) så blir följande resa INTE Usa ...jepp ni  läste rätt...inte Usa...utan nästa stora reseplan blir Japan Fokuoka via Kina Shanghai (hoppas jag hinner dit medan mina vänner är kvar i Shanghai).Vem av er skulle ha trott det att jag äntligen tänker se den delen av världen....och Mikko är alltid lika glad åt mina planer..han älskar då jag planerar och sticker  biljetterna i handen  på honom...Let´s go ..enkelt att ha en personlig reseledare/fixare!!
Japan har varit ett land som jag alltid haft på min reselista och nu lockar det ännu mera då min vän är där och studerar.Mina vänner som är i Shanghai har varit där i olika etapper och nu blev det lite så där på skoj.. "kom där via"...klart jag gör det :)
Det är en rikedom  med vänner var dom än finns på detta klot....i samlingen finns dom trygga barndomsvännerna,i vår släkt har jag härliga vänner,vänner från högstadietiden,härliga vänner från mina studieår,den svenska tjejligan från ungdomsåren i usa (hej till er alla i sverige),massor med  fd härliga arbetskompisar,ficken massa vänner då jag jobbade som frisör,mina nya och gamla Usa vänner,mina härliga vänner från Eurovisions resorna...listan tar aldrig slut.
  Hej  hej hej hej och kram till er alla nya och gamla vänner......Love ya all!!!! 
Som ni kan gissa så är jag en stor användare av facebook,messinger,whats up....underlättar då man vill ha kontakt med alla runt om på klotet....för som sagt jag hinner inte umgås med alla in real life så ofta som jag skulle villa... så nu får de bli så här ett tag framåt.Men mina kidz växer upp och blir stora och jag har lättare och göra extemporera träffar med mina vänner utan att det alltid måste planeras flera veckor före( undantag ni som är  utomlands.. måste ha någon extra månad att spara så att jag får en flygbiljett ) så den som väntar på något trevligt besök väntar aldrig för länge fast det kan ta sin tid och jag  kommer stapplande med rullator ;)
Skulle kunna lägga fast hur mycket foton i detta inlägg av alla vänner men jag kan nåttag skriva ett nytt väninlägg och vill nån ha ett foto med så kontakta ..skulle kunna vara en kulgrej..återkommer!!
Nu är det några vänner jag lagt hit utan att hinna fråga men vill ni så säg till så tar jag bort foto....brukar ha den principen att jag frågar lov först..men dom andra har svarat ja som jag hunnit kontakta (tack till er)!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1 kommentar:

  1. oh så kul Lisette, jag har alltid velat se Japan men aldrig kommit dit. Nu får jag se genom dina ögon och det är ju också OK

    SvaraRadera