söndag 4 november 2018

Bröllop i Usa del 2

  I detta inlägg kommer jag att visa er dukningen och platsen där bröllopsmiddagen serverades. Temat fortsätter i stilrent och elegant......färgtema är vitt, grönt och en stänk av guld. Älskar vitt ...ger ett så stiligt intryck så ser det jätte fräscht ut.





Jag har hemma mycket vitt och skulle jag nu få flytta in i en ny lägenhet så skulle det absolut vara en modern lägenhet med allt i vitt och den där sk glansiga materialet som det nu finns mycket av.





I alla fall om denna dukning så hade dom då långbord och borden var indelade i numror så man kunde se på en skylt sitt nummer och så sökte man då upp bordet med samma nummer.





Blomdekorationerna var enorma.....så otroligt fina i verkligeheten och nog också på bild. I varje mindre bukett så fanns där en tunn ljusslinga som lyste upp så mysigt då det blev mörkt och så fanns det förståss mycket ljus och mysbelysning. Oj vilken härlig stämning då skymningen föll och man satt under bar himmel och åt en supergod middag. Jag åt broiler med en fantastisk sås och Mikko åt kött. Jätte god mat var det.



Serveringen löpte bra fast det var en hel  massa gäster ...så det blev ändå ingen speciell lång vänte tid utan maten kom i rask takt. Dryck fanns det ju hur mycket man ville ha men vi höll oss till wishy vatten.

Innan middagen kunde man mingla runt lite och ha  lite small talk med gästerna...helt min grej ni vet ju att jag gillar och prata och amerikanarena är proffs på small talk. Trivdes som fisken i vattnen som man brukar säga.



Serveringspersonalen gick runt med en massa  små saltiga toaster ....nam ...vet inte hur många jag plockade i mig för dom var verkligen super goda. Under tiden så var brudparet och släktingarna och tog foton till familje albumet och som sagt när det var över så var det dags att sätta sig ner vid sin plats och invänta bröllopsmiddagen.























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar