fredag 9 november 2018

Spökslottet

  Innan jag for på jobb förra gången så började jag som sagt pynta inför Halloween och då jag råkade vara på jobb det veckoslutet så sa jag med kidzen att vi har Halloween fest sen då jag kommer hem.




Så nu idag har vi börjat förbereda inför morrondagen då det kommer ett gäng md deras kompisar hit. Älskar Halloween och njuter då jag får fixa, trixa, duka, dekorera osv.

Sen brukar jag faktiskt många månader före googla och planera min Hallolloween klädsel men nu har det varit så mycket så jag har inte direkt hunnit. Har nog sparat i mitt arkiv en massa bilder som jag skall gå igenom och se om där kommer emot någon häftig bild ..kommer nog bilder här på bloggen sen om Halloweenfesten.

Mikko har nu åkt till Björneborg för att vara vid sin mammas sida och det är som sagt säkert inte länge kvar...vi tar en dag i taget. Nu kanske många undrar varför vi inte åkte med upp för att ta farväl. Mikko och kidze var där förra veckoslutet och vår Halloween fest var planerad sen ett tag tillbaka och kidzen har så sett fram emot den.




Så vi bestämde att vi håller festen så som det var planerat och tror det gör gott för barnen med lite roligt här i vår tunga vardag som speglas av sorg. Jaromir ser så framemot vår fest och han har varit min lilla hjälpreda idag då vi börjat förbereda....han gillar att  ordna fester likasom jag gör. Igår då vi fixade i köket så sa han " mamma...det skall bli så roligt med denna fest".




Själv har jag valt att tyvärr inte åka dit och se henne i slutskedet och ta avsked ..jag vill minnas hans mamma så som hon var då hon var frisk , rund och  glad. Såg henne i slutet av sommaren och tänkte inte känna igen henne så det känns bäst så här. Det är hemskt att på avstånd se hur en sjukdom sakta men säkert kan bryta ner en människa totalt...fuck cancer!!!



Nu blir det go natt  så jag tidigt i morron får börja dekorera vår Halloween tårta som kommer pryda festbordet men en massa andra "smaskigheter " såsom skalbaggar , maskar och spindlar.












Godis skålen är fylld med godis och får se hur mycket dom vågar ta godis för denna herre böjer sig fram och pratar då man försöker ta godis från hans skål...vi har skrämt
många med denna häftiga godis skål.

Det mesta av dekorationerna ni ser på dessa foton är köpta i Usa ...i fjol då jag/vi var där så hade dom rea på alla halloweenprylar så ni kan ju gissa att det kom med en massa nya grejer till min halloween samligen som jag nu i år äntligen har får plocka fram och pryda hemmet med.

Nästa gång jag kommer hem så är vi redan ett steg närmare julen....jag kommer att vara på jobb i år så det kommer kännas lite konstigt plus att en  kommer fatta oss detta år så i år blir det nog ingen riktig den  julstämning jag är van med. Men nu lever vi i nuet och tar vara  på  precis varenda ögonblick som livet ger oss.

Önskar er alla en försenad halloween hälsning och  familjen Virtas spökslott kommer  snart att fylla upp av en massa små monsters..let´s the party begin soon.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar