fredag 23 november 2018

Vem är nästa stjärna??!












Tror att många märker att här på bloggen har under detta år varit en rätt mörk och dyster stämning mixat med våra härliga resor. Tyvärr verkar den mörka stämningen fortsätta...men försöker ändå hitta ljusglimtar i vardagen. Satt har och tänkte att snart får jag nog byta namn på bloggen från Gasen i botten till Lissu i botten om det länge tänker fortsätta så här. Tycker verkligen att " Liemannen "  är lite för väl nära mig nu....börjar vara lite obehagligt...." Who´s next  in line" ??!!





Det har verkligen varit Black Friday idag...skrev ju igår här på bloggen att jag är i Gdansk och resan var färdigbokad sedan länge.Efter att jag igår kände hur stressen sakta försvann så kom det ju bakslag idag.





Sov supergott i natt (skön säng) och steg upp och startade morgonen med en supergod frukost...efter att jag kom till hotell rummet så bestämde jag mig för att gå ner till Spa på morgonbastu och simma. Härligt med stor bastu då man bara kan lägga sig ner och njuta av värmen.



Jag kände ett sådant lugn i kroppen då jag kom upp till rummet...men tror ni den lyckan varade länge....NEJ....öppnade min facebook och  det kändes som blixten slog igenom kroppen....ja vad tror ni det kan vara...jo en kär kompis hade  somnat in i kampen mot cancern.

Som min äldsta flicka sa ...det är både på gott och ont att ha en stor kompiskrets...roligt med en massa vänner men sorgligt när man skall ta farväl av dom och nu har det varit lite väl mycket.




Igen tändes en stjärna  på himmlen....nu lovar jag att der kommer ljuda av skratt uppe bland molnen.Kommer aldrig glömma Mickes härliga skratt.Vi har jobbat tillsammans och också umgåtts privat då han ännu var gift med min en kompis.Han hade alltid så roligt åt min eurovisionshysteri...så sent som i september skrev jag åt honom att vi borde träffas och höra på eurovisionslåtar.Stryrkekram åt alla hans nära och kära

                              "Gonzo" du skall vila i frid efter en hård kamp.






Tur att jag nu är på min "terapi resa"  för  sov hela dagen ,krafterna helt slut ... nu på kvällen orkade mig en liten sväng ut och gå.For till det superfina shoppingcentret Forum och sen och äta på min favorit restaurang Peblo ( mexikansk mat).




Då jag kom tillbaka till hotellet så var jag lite kall och frusen så jag for en stund till Spa och njöt av bastu och jaccuzi. Nu ligger jag i den sköna hotell sängen och tänker att här skulle jag kunna ligga hur länge som helst.

Ja siddu skulle jag aldrig ha bildat familj så skulle jag nog säkert inte gjort annat än bott på hotell runt om i världen hela tiden.....skulle nog säkert knappast varit ens i Finland utan rest ännu mera än vad jag gör nu.



Skulle ju skriva ett inlägg om varför vi väljer komma hit så ofta ...men det blev lite annat inlägg idag ..tyvärr.
    

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar