onsdag 21 november 2018

Fri som en fågel

Vet inte om det går och beskriva känslan men om jag säger så här att jag känner mig fri som en fågel som sluppit ut från sin bur…..flyga fritt och inte mera sitta i min fågelbur.Nu går inte tiden inte att spola tillbaka men sitter nog och funderar varför jag inte gjorde detta tidigare att jag tog heltids skötare åt pappa. 

Men nu är steget äntligen gjort och det var nog det bästa….ni skulle bara veta känslan....fri fri fri.

Äntligen kan jag börja göra sådana saker som jag vill göra utan att jag är fast med att varje dag titta på klockan och passa pappas  medicin tider m.m. Vet att jag kan röra mig fritt för där går skötaren tre gånger per dag och fixar med allt....så nu är det mest för mig att sk hälsa på pappa utan några måsten och hinner jag inte eller orkar gå dit någon dag så vet jag ändå att där är skötaren som går dit.


I morron skall jag nästan känna mig som en fågel ...skall stiga ombord på flygplanet och flyga högt däruppe i det blå . Mikko och kidzen kommer att åka till Björneborg på fredag och komma hem på lördag kväll och jag kommer också hem på lördag.



Förstår mycket bra att Mikko har annat nu att fundera på än att glädjas åt en resa....det är mycket att fixa då en när och kär gått bort. Han har sin bror och pappa i Björneborg så tillsammans skall dom fixa med en massa saker nu före begravningen.




Jag själv behöver nu lugn och ro och åker mer än gärna iväg....som läkaren sa ...åk på din  "terapi resa"... vila och ta det lugnt och det skall jag verkligen  göra. Då jag bokade denna resa för ett bra tag sen så visste vi ju inte när Mikkos mamma skulle lämna oss...och då man reser måste man ju planera lite i förväg. Nu som sagt gick det så att hon somnade bort just före denna resa....får ju var glad att vi inte fick budet då vi var i oktober i Kalifornien.



En del vert vart jag flyger i morron och dom som inte vet så titta in på bloggen i morron så vet ni vart jag far och vilar upp mig. Fast jag just nu inte har direkt någon julstämning så hoppas jag nog ändå på att det skall vara lite julpyntat då jag kommer fram och att jag skall känna en sådan härlig , mysig stämning.




Det kommer ju att bli en annorlunda jul för oss i år ....jag kommer jobba och Mikko och kidzen åker säkert upp till Björneborg på julen.

Jag fick i fjol av mitt jobb en julklapp och det är en kryssning.... så om jag nu känner att jag är stabil och har krafter så skall vi göra en liten familje kryssning  här i början december och då kan vi äta tillsammans på buffe´n en julmiddag.

I affärerna är det full jul ..här kommer lite bilder från Itäharjun Prisma i Åbo.










 Till och med på sköljmedelshyllan hittar man jultema...doften var fräsch men tyvärr valde jag en annan doft idag. Men kommer nog köpa hem några flaskor av dom här.


Här ser ni en variant på julbollar...inte riktigt min smak...jag gillar mera dom i koppar/guldfärgen som ni såg högre upp i inlägget. Men min absolut favorit fär på julgransbollar är silver.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar