torsdag 22 november 2018

Här hittar jag kraft

Nu är det säkert många som hela dagen funderat var på världen jag nu är.....jag flög till ett av mina favorit ställen....är nämligen i Gdansk, Polen.




Tack till min kompis som jobbar på flygfältet och tyckte jag skulle ha priority märke på biljetten ....som betydde att jag fick gå med dom första ombord. 


Sen kanske många skrapar sig i huvudet och funderar att ..."men hon var just sjuk" ...men då kan jag säga att detta är ett av det bästa sätten att bota stress....få ligga ensam i en bred dubbelsäng ren och fräsch , bastat , bubblat och simmat och nu känner jag hur stressen runnit ur mig.




                       Sådan resekompis hade jag idag.....godispåsen!!

Varför jag nu är i Gdansk och helt ensam är en liten story för sig men tror ingen har missat att Mikko just mist sin mamma. Denna resa skulle vara en myspys resa för bara oss två då jag bokde den någon gång på sensommaren tror jag det var och då som sagt kunde vi inte veta när hans mamma skulle lämna oss och vi ville inte och behövde  inte heller sluta resa fast hans mamma var sjuk så jag bokade denna resa åt oss då.

                            Denna vy är alltid terapi för kropp, knopp och själ.

Men i ett hast så ändrades planerna inför denna resa....Mikko ville inte komma med och för mig kom den hur passligt som helst ...det som skulle bli myspys resa blev nu en sk "terapi resa" för mig.




Sa med Mikko att jag kan ta kiszen med men han vill i morron ta dom med upp till Björneborg då han skall och ornda med saker. Många tycker kankse det är egositiskt av mig att flyga och fara då Mikko kanske skulle behöv mitt stöd....men som jag skrev mina krafter räcker absolut just nu inte och vara den starka , tröstande frun...utan jag behöver själv hjälp för tillfället att hitta kraft och komma tillbaka till vardagen.



Fast food ...American style...ville snabbt till hotellet så det blev snabb mat.


                     Då jag gick till hotellet såg jag lite julpynt i gamla stan.

Sen har jag ju inget emot att resa ensam ..tycker ibland det är så roligt att bara vara för sig själv och göra allt det man vill i sin egen takt och ibland vill jag faktiskt inte ens göra något utan bara lata mig på hotellrummet ...tycker ju så jätte mycket om att bo på hotell och älskar att sova i dom supersköna hotellsängarna.




Som nu då jag ligger nybadad i rena lakan så är inte gråten långt borta......är så lycklig ...detta är den bästa terapin för mig ...att inte behöva passa upp eller plocka upp efter någon annan utan nu är det jag som blir UPPASSAD!!!Me like.

Skulle fast kunna bo på detta hotell hur länge som helst och sen fast byta till något annat hotell.....tänk hur skönt att ha nån som passar upp för jag börjar faktiskt bli så le på att passa andra...tycker jag så gott som gjort det största delen av mitt liv och tycker jag inte på långt när ännu ser något slut på det.






Oj vad härligt i morron då jag vaknar få gå till en färdig dukad super god frukost .. vi bodde med Mikko på detta hotell i september så därför valde jag detta igen. Vi var super nöjda med hele detta koncept ...mysig spa avdelning, fina och rena rum , trevlig och hjälpsam personal och som sagt en super god frukost.






I morron skall jag berätta varför jag/vi  kommer så ofta just hit.






Nu skall jag säga go natt härifrån Gdansk,Polen och tusen kramar till min family som skall orka till Björneborg och ordna med begravning i morgon och den kommer att vara i början av december.

Vill gärna komma med familyn hit sen då allt lugnat ner sig och  Mikko känner sig redo för en resa hit...han är verkligen värd att komma hit och koppla av och tror det gör gott för kidzen också att vi alla kommer på en lite mini resa hit.






           Taget från mitt hotellrum en kvälls bild...lugnt och harmoniskt.

           Detta inlägg är inget samarbete med Almond Spa & Business hotellet


Till sist vill jag tillägga att känner man att vardagen börjar bli för hektisk och stressig så om ni har möjlighet så ta fast in på ett hotell ett par nätter , gärna med spa avdelning och så tänker ni bara på er själva och gör så lite som möjligt under dessa dagar...tackar och tar emot att få bli uppassad...lovar att det är så härligt och man behöver ju inte åka utomlands för att bo på hotell...kanske ni hittar nåt  passligt hotell på bra avstånd från var ni bor.























1 kommentar:

  1. Glöm inte att sköta din online checkin både på hem och ditresa så att du inte åker på straffavgifter som vi gjorde med Wizzair, 45 euro per person.

    SvaraRadera