torsdag 15 november 2018

Igen tänds en stjärna i himmelen

En stjärna tändes och  himlen har fått den snällaste ängeln man kan tänka sig. Idag har vi fått  mottaga sorge budet att Mikkos mamma lämnat oss i stor sorg och saknad. Vi har ju vetat en längre tid åt vilket håll det går men då budet kommer så står man nog där helt tom och mållös och ändå inte tror det är sant.



Min arbetsvecka slutade kort .....är nu på väg hem  till kidzen för Mikko for direkt upp till Björneborg efter han fick budet.Styrkekramar till Mikkos nära och kära i denna sorg.

Det har varit en lång dag....i sådana här situationer är det nackdel att jobba på sjön. Det är inte bara att gå hem då man får ett sorgebud utan det är bara snällt att vänta tills vi är i hamn.

Nu börjar kroppen visa att det börjar vara  too much.... för något år sen miste min arbetskompis sin flicka i en olycka , i fjol miste våra vänner sin pojke i en bilolycka, nu  i januari tog jag  farväl av min kompis , i februari byttes vår glädje till sorg då vi skulle hälsa på våra vänner i Florida ...4 dagar innan vår resa så blev deras äldsta son skjuten i skolskjutningen i Florida.Så i stället för en härlig träff så blev det begravning innan vår kryssning i Karibien. 

Nu har vi igen fått sorg i vardagen och vi måste ta farväl av Mikkos mamma plus att det i vänskapskretsen finns vänner som jag snart måste ta farväl av.

Tycker vi knappt hinner ta farväl av den ena före följande står på tur.







                               Vill avsluta detta inlägg med dessa ord


                                                   💖 Vila i frid Irja💖








1 kommentar: