tisdag 20 november 2018

Det går undan

 Här går det undan lika som veckorna rusar så i den takt verkar det som man också skall bli frisk..sjukledigheten slut idag . Nu skall jag då denna  min sk lediga vecka vila för att på måndag orka till jobbet....hur vilar man med två skolbarn då vardagen skall snurra på oberoende hur trött och slut man är. Jag har det ju bra att dom redan är så stora och klarar sig att ta och äta osv men det är ju mycket annat som skall snurra på i ett hem.

Lägger jag mig ner en vecka i sängen och inte gör något så vet jag att jag har allt framför då jag kliver upp från sängen och det är säkert därför jag alltid blivit van att alltid fixa undan och hålla ordning i min vardag  än att skjuta fram allt. Man slipper så mycket enklare undan då man har grovjobbet gjort. Jag kan med andra ord säga att jag gillar så att ha ordning med allt ...är det sen skåp , mina papper , foto arkiv , mina resor som jag bokar och planerar har jag ordnade i olika rese arkiv så är nog inga problem och hitta saker för mig.


Skulle jag jobba på kontor så skulle jag nog säker ha det pedantaste och ordningsammaste bordet tror jag. Men jag trivs så här och en del trivs då dom hamnar och riva ut allt från lådorna för att nånstans där djupt nere i kaoset finns just det pappret dom behöver. Jag har som sagt allt fint ordnat i arkiv på datan och viktiga papper i fina mappar.

Ni som reser mycket och ni som är mycket på datan ...har ni ordning och reda på ert sk innehåll eller är det ett ända huller om buller på datan. Jag som fotar mycket så den bästa investeringen var en separat hårddisk dit jag flyttar ALLA mina foton och har dom organiserade i fin alfabetisk ordning på den hårddisken. Tror jag också skall börja köra foton till Jaromirs ( lite min också ) bords data för där finns ett program att  om datan kraschar så finns fotona alltid kvar  så att det inte går som för något år sen då över 8000 av mina foton försvann på min laptop.....det gick bara inte och öppna dessa foton på nytt.

Somnade här på kvällen en stund på soffan så jag får hoppas jag får tag i sömnen nu då jag kryper under täcket för att i morgon orka väcka kidzen och möta en ny vardag.

Sen gör ju saken det inte bättre då det är en så otrolig mörk tid...det gör nog så att man blir ännu tröttare. Min kropp och jag saknar nog så otrolig solen...nu i dessa mörka tider ser man nog vilka under solen gör jag i alla fall är nog så otroligt mycket piggare den ljusa årstiden som säkert många andra.

Ha det gott alla vänner....känner att det blir nog bra det här....hann i tid vakna upp innan jag sprang in i den tjocka cement väggen. Känner nog att den där rätta Lissu hittar nog tillbaka....så länge jag sitter och ser på Momondo och Booking sidor så vet jag att jag nog är frisk ...sen då jag inte mera orkar öppna dom sidorna då kan det börja vara farligt. Nej  skämt och sido....det som jag nu går igenom skall jag ta på allvar för  det sista jag vill är att falla ihop och det kan gå så illa att jag kanske inte mera sen stiger upp.

Kram allesammans 💖


Saknar och längtar tillbaka...detta är fotat då jag strövade runt i Laguna Beach.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar