onsdag 6 februari 2019

Blåaste blått

 Då jag hade min morgon tur över så tog jag på mig vinter jackan för att gå ut en stund på deck och njuta av den friska luften och dom vackra vyerna i blåaste blått.




Alltså skulle kunna stå och knäppa tusen och åter tusen bilder av dessa fina landskap, öar, sjömärken osv....tröttnar aldrig.





Efter att stått ute en go stund och tagit friskluft så var det dags för en dags tupplur tills nästa arbets tur börjar.....vi jobbar i sk två delar. Det blir morgon skift , paus och så kvälls skiftet. Men det gör inget att det är uppdelat , men skulle jag jobba iland så skulle jag inte villa ha min arbetsdag uppdelad då skulle jag helst jobba allt i ett sträck.



Så är en arbetsdag över igen och nu ligger jag här i sängen och bloggar och ser på en av mina absolut favorit filmer som kommer på tv....ni som känner mig bra vet direkt vilken film det är...jepp det är Halloween.





Den som nu visas är den första  då Jame Lee Curtis var riktigt ung och hemma har jag hela samlingen av alla  Halloween filmer förutom den nyaste som kom nu på hösten. Väntar med  spänning att få se den.








Fast jag sett alla  Halloween filmer hur många gånger som helst så ligger jag ändå här och knycker till och är skit skraj.

Vilka filmer gillar ni ? Är det någon som sett alla Halloween filmer?
















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar