tisdag 26 februari 2019

Trodde Ankku varit i en skidolycka

Skönt att vara på landbacken och hemma med familyn. I morse då jag förde kidzen till skolan så pratade Jaromir att Ankku ( hans stora syster) hade fått en bula i pannan och jag frågade " har hon skidat omkull"....men han visste inte.

Sen visar Michelle ett foto som Ankku hade skickat åt henne och jävlar vilken bula där var i pannan....det var då inte någon liten en. Då tänkte jag direkt lite i den stilen att..."förgrymmade unge , varför har du inte hjälm då du åker slalom "   och inte mer med det.

For på nytt och sova då jag kört dom till skolan för nu kände jag att jag verkligen efter denna arbetsvecka MÅSTE sova/vila/ta det lugnt.....det sista kan jag glömma direkt för tisdagen är ofta full med program då jag kommer hem efter att varit en vecka borta.



Men i alla fall sov jag riktigt ordentligt till kl 13 och mornade mig så där skönt i sängen till jag öppnar Facebook och läser min flickas blogg  https://angelicasofiaberg.se/2019/02/26/trodde-jag-aldrig-mer-skulle-stiga-upp/?fbclid=IwAR1aQXihLY05_imPgsttHhO8SKyvmSoDkLLA5PE080tqLGmY-mO_GkReLcY....då blev det fart..hjärta skuttade nog några extra varv och blodtrycket säkert i bottnet igen en gång. Då jag läst igenom bloggen kom det fram att hon inte skidat omkull i skidbacken utan svimmat och fallit och slått huvudet så illa så dom tog henne till sjukhus på kontroll. Nu är hon redan tillbaka på jobb  så jag har inte ännu hunnit prata med henne. Hon skall ringa ikväll.

Då jag trodde  att hon skidat omkull så tänkte jag direkt att jag avbokar vår lilla mini semester till Himos men hon textade att dom vill nog med och skida eftersom olyckan inte berodde på att hon fallit illa pga slalom. För ofta om man hamnar i en skidolycka så vill man nog inte direkt upp i backarna för att susa ner som förr ...för en del kan det ta länge innan dom skidar igen och en del kanske aldrig mer vill upp i backarna om dom slått sig riktigt illa .

Men tur i otur så är hon i alla fall på fötter igen.

Efter jag lugnat ner mig efter vad jag läste så har jag nu tagit det stora klivet in i vardagruliansen..tur att jag  i alla fall fick sova ut under förmiddagen...skönt!!

Nu har då  "klättergänget" samlats här hos oss... så det blev att laga mat till ett helt kompani. Vi tog en av mina bravurer....malettkött sås och kokta potatis...vet att det är en maträtt som jag kan laga super god och alltid lyckas. Så alla åt med god aptit.




Klockan 18 skall dom iväg och klättra men jag hinner inte föra för skall söka papsen , jag skall och handla....fyll upp hans kylskåp och vårat eget . Brukar ibland ta han med så han kommer lite ut  men det är så svårt att köra både rullstol och kundvagn så jag brukar alltid föra han till något cafe på kaffe och bulle medan jag är och gör matinköpen.

Har gottat mig så otroligt under vintern och efter en lång tid så  ställde jag mig idag på vågen och det är nog inte fasen bara blodtrycket som slår i botten .....vågmätaren var nog också på go väg i botten....så för hälsans skull borde jag nu välja lite hälsosammare maträtter. Men men då jag tycker så otroligt om sk skräpmat. ikväll lagade jag en god sallad.




Har idag suttit och sett igenom fotoarkivet från vårt bröllop i Las Vegas....tänk att det redan är 4 år sedan (25.2.2015) . Men det var nog en så otroligt rolig dag...en dag full av kärlek ( som alla våra dagar ) en dag som vi nog never ever kommer att glömma , ett bröllop så som vi ville ha det , precis vår stil. Oj jag skulle fast i morron ta den dagen i repris......det var nog en så otrolig roligt upplevelse att gifta sig i en av mina absolut favorit städer...Las Vegas.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar