torsdag 21 februari 2019

Har jag fått en köldknäpp

  Man kan nästan säga att det känns som vi skulle vara mitt i sommarsäsongen här på jobb fast det bara är februari. Men det är ju sportlov och det märks....båten full av barnfamiljer och i morron kommer min egen familj med.

Roligt att kunna fira lite sportlov tillsammans fast det som sagt inte blir mycket tid att umgås med dom då dom är här. För som sagt vi har haft jätte hektiskt så jag har gått och lagt mig så fort jag varit ledig. Men i morron skall jag  vara med gänget då dom kommer på kryssning och så skall vi alla gå tillsammans och äta något gott.






Blåa timmen i  Stockholm.

Papsen skall också komma med ut och kryssa ..han kan inte och  får inte komma ensam så jag lyfter hatten att Mikko orkar ta han med då dom kommer i morron. Han kommer säkert tycka det kan blir roligt med lite annat än att sitta hemma.

Här har varit massor med mina bekanta ombord men tyvärr har jag inte hunnit träffa eller umgås desto mera med dom för  då arbetsdagen är slut så längtar jag nog bara efter att få krypa i säng efter en skön , varm dusch.

Hann faktiskt träffa mina släktingar i början på veckan här ombord...har inte träffat dom på ett tag så det var roligt att se dom och små prata en liten stund.

Kanske jag ännu hinner se någon bekant ombord på Grace innan jag åker hem på måndag kväll och om inte jag ser er så kom bara fram och säg hej om ni ser mig .

Ett riktigt trevligt sportlov till er alla som ännu får njuta av det några dagar och skön semester åt er alla som är ute och reser....ser en massa fina rese foton på Facebook  och är glad för dom som får ligga i solen och värmen och njuta.

Själv undrar jag om jag fått någon ordentlig köldknäpp för solsting kan jag ju inte ha fått ....men  just nu  längtar  jag  att få åka någonstans och skida slalom  istället för att ligga under en palm. Det var så roligt att susa ner för backarna och hela stämningen är ju så otroligt rolig på dessa Ski resorter....det blir nog mera av  det kan jag lova.

Jag/vi blev verkligen bitna  av att åka slalom och nu skall vi försöka hitta begagnade skidpaket till hela familjen så vi har färdigt tills nästa skidsäsong börjar. Min äldsta flicka hittade direkt billiga, använda skidor åt sig så nu kan hon åka slalom när hon vill för som sagt det blir jätte dyrt att varje gång hyra hela utrustningen. 

Som Mikko sa...efter några år i dessa backar här så blir det att pröva skida i alperna och håller helt med han ....kommer absolut lägga till det på min bucketlist att någon gång få uppleva en skidvecka i dom mäktiga alperna.

Vem vet om våra sportlovs kryssningar i Karibien i framtiden byts ut till skidåkning i alperna...tiden får utvisa.


God natt till er alla och ni som är lediga....njut av sportlovet/vintersemestern.



















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar