tisdag 12 februari 2019

Överösa kärlek

Tänk om man kunde få lön för alla vardags sysslor man gör hemma....nog fasen skulle man bli rik då. Alltså denna dag har varit ett evigt rusas från plats A till B till C osv och kändes som det aldrig tog slut dessa vardags sysslor. Nu sitter jag här  mitt i natten och pustar ut.

Sov förra natten runt 4 timmar och har som sagt varit igång hela dagen idag så det börjar nog kännas i ögonen får se om jag somnar på soffa i natt.

Förde kidzen tll skolan ...en timme senare skulle Michelle sökas från skolan och föras till tandläkaren. Efter det förde jag henne tillbaka till skolan och jag for efter det och handla. Köper alltid lite mera mat på en gång så jag inte behöver rusa varje dag i mat affären och sen veckohandlade jag åt papsen.




På samma gång som jag förde maten dit så städade jag upp hans lägenhet ....städa på jobb, städa hemma , städa hos pappa ...blir så förbannat trött på att var jag än befinner mig så skall det städas. Så igen en påminnelse varför jag trivs på hotell nu och då....där är det jag som får njuta då andra städar...det är lycka det.

Så skulle det hinnas fixa mat hemma , både Michelle och Jaromir har prov i morron så det skulle förhöras dom båda och sen var det att hoppa i bilen för att åka iväg och söka vinter byxor åt Jaromir för dom som han nu haft hela vintern har han fått sönder...byxorna är i slarvor då dom sitter och åker ner för någon isig backe.

Men tomhänta kom vi hem för vi hittade inga vinter byxor som passade honom....vi skall fortsätta sökande i morron...inte undra på att min egen tid blir först någon gång mitt i natten då jag äntligen kan sitta ner och njuta av lugnet och tystnad.

Nu skall ni inte tro att jag alla dagar har ett sådant fullspäckat program ....men ibland bara blir det att allt kommer på en gång och skulle jag nu ens få sova ut en hel dag då jag kommer hem efter min arbetsvecka...men det är bara att börja gasa direkt....och sm sagt i morron ringer klockan igen 7.00 för att sparka igång en ny dag.



Men hann i alla fall idag ordna med mina vändagsplaner på lördag för oss alla...det blir kanske inte helt överraskning åt familjen för jag måste fråga av min äldsta flicka om det passat för henne och hennes pojkvän att komma med och fira vändagen innan jag bokade stället dit vi skall.

Det var  rätt många som undrade vad familjen tycker då jag nu och då åker iväg på mina egna resor direkt då jag kommer hem på ledigt...vi är alla överens om det och det passar oss.

Nu har  vi framöver  en del familje resor inbokade i kalendern där vi alla är tillsammans och det passar också oss. Jag skulle gärna åka iväg till våren bara Mikko och jag någonstans ...men just nu är det inte läge för det....för vi kan ännu inte lämna kidzen hemma ensamma  så vi får ta det i ett senare skede.

Nu tror jag många säkert sitter och undrar om vi INTE  ALLS trivs hemma då vi hela tiden är på resande fot....skall berätta i nästa inlägg hur läget ligger till.

Ni vet ju hur mycket jag älskar och pynta och fixa... jag är helt i mitt esse inför lördagen.....skall ta med en massa mysiga vändags prylar och laga det så mysigt åt oss där vi kommer att fira. Ser så framemot detta veckoslut då jag verkligen för överösa min kärlek till min familj....det skall verkligen bli Happy Valentine.




God natt allihopa / Kram




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar