fredag 15 februari 2019

Små förberedelser

 Ni kan nog säker gissa att jag idag helt har varit i mitt esse....tycker ju som om att ordna och fixa allt från resor till mysiga tema middagar och nu skall jag bjuda hela familjen på en försenad vändagsfest så idag har jag förberett för fullt här hemma , hann också med att sy ny gardin åt Jaromir ( tog knappa timmen)  och nästa projekt är att måla vårt vardagsrumsbord....känner att våren är på kommande...får alltid massor med inrednings  inspiration till hemmet då.


                                        Ny gardin made by Lissu

Nu kommer många skrapar sig i huvudet då ni får höra vart jag bokat en liten mini weekend... jag den soldyrkande, palm älskande Lissu  skall med familjen och åka slalom....vart det bär av så får ni veta i morron. Har hyrt en stuga där vi skall mysa, bada bastu , äta gott och ha roligt tillsammans.....noll stress och noll tidtabell oj vad jag längtar.

Vet att många nog inte riktigt kan få det och passa ihop Lissu och slalom ..inte ens jag får det och passa ihop om jag skall vara ärlig. I ungdomen var jag alltid med mamma och pappa på sportloven och åkte slalom och har faktiskt en gång varit upp till Ylläs/Lappland och åkt slalom, har också besökt Vuokatti , Ellivuori och Teijo här i södra Finland.....men sen blev det mååånga lååånga år som jag absolut inte ens tänkte på att åka slalom.

Nu har jag då inte som sagt stått på skidor jag vet inte när och vet faktiskt inte om jag ställer mig på skidor i morron ...det ser vi sen då vi kommer fram. Resten av gänget verkar vara helt eld och lågor och dom skall absolut i backarna för att susa ner . Dom har ju lovat fint vår väder så om jag inte åker upp i backen så står jag i alla fall nedanför och ser då dom kommer ner susande.

Har idag fixat ganska mycket färdigt i matväg för jag skall på kvällen duka upp till en vändags middag åt familjen och ni vet ju jag vill ju duka fint , pynta , bjuda på god mat. Sen skall vi ha bastu kväll och vill  vi senare ha lite saltigt  så finns det möjlighet att grilla korv.

Så nu är vi som sagt på resande fot igen ....men vi tycker om det så varför inte göra det som vi brinner för och ni kan gissa att Jaromir och Michelle verkligen ser framemot  att få spendera kvalitets tid med sin stora syster som dom avgudar.

Fast vi reser otroligt mycket så är  vi alla  alltid lika ivriga  och pirriga att få åka iväg. Många  tycker att vi kanske småningom börjar tröttna då vi hela tiden är igång....men nej det gör vi inte.....vi blir bara sugna  på flera och flera resor. Ni som reser mycket vet passionen.....You never get enough !!



På kvällen sökte jag papsen hit och bjöd han på mat och  hemlagade fastlagsbullar.









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar