fredag 7 juni 2019

Ett band jag aldrig tröttnar på

 Jag tror dom flesta av oss gillar musik och det finns ju så brett utbud att det borde finnas något för alla.
Jag har ända sen barnsben tyckt om musik och att sjunga och det sitter nog med resten av livet.

Tycker jätte mycket om att gå på konserer och har faktiskt varit och sett/lyssnat på en massa olika artister under alla dessa år som tex ....Bon Jovi (flera gånger ), Lady Gaga 2ggr,  Bruce Springsteen , Bryan Adams , Scorpions, Jennifer Lopez ( i Helsingfors och 2 ggr i Las Vegas ),  Whitesnake,  Enrique Iglesias,  Samantha Fox, Gyllenetider, massa finska artister.
Kommer knappt ihåg alla men listan kan bli lång.




En grupp som jag ALDRIG hade chans och se det sörjer jag ännu över och det är ABBA. Men då när dom har haft sina bästa år så turnerade dom utomlands och jag var ju själv så ung då som dom har varit mina stora idoler. På den tiden reste man ju inte heller så som man reser nu. 




Nuförtiden kan man åka runt i världen för att se på sina favorit artister för resande har ju blivit så populärt plus att man nuförtiden kan hitta jätte billiga resor. Folk har på ett helt annat vis möjlighet att röra på sig runt i världen än förr.




Ett av mina favorit band är Backstreetboys och igår fick jag äran att se dom 5:e gången live med en sådan mega show som heter duga. Alltså helt otroligt hur dessa killar orkar ännu....dom är ju inte riktigt 20 år något mera, tänk att dom hållit på i 26 år.







Denna konsert var slutsåld och dom lade hela Hartwall arenan i gungning ( ca 12 000 pers )...fy fan vilken härlig stämning inne i hallen. Nuförtiden är nog showerna så otroligt fina med alla effekter , scenkläds byten och allt som hör till. Oj denna stämning som jag hade i kroppen då konserten var slut och jag satt mig ner i bussen för att åka hem till Åbo går inte beskriva i ord. 





Alltså det var nog en så fin show dom gjorde...fast som sagt jag har tyckt om alla deras konserter som jag varit och sett ...det är ett band som alltid går att lita på...man behöver aldrig känna sig besviken då konserten är slut ...dom ger verkligen allt . Sen sjunger dom ju så förbannat bra tillsammans och alla dessa härliga låtar dom har.





Igår var det både nya och gamla låtar men dom fick publiken med direkt och alla sjöng och dansade ända från början till slut. Jag hade super bra plats och såg bra till scen men det som harmade var att jag tyvärr inte kunde rocka loss pga av mitt knä....men har två friska armar som viftade från början till slut , sen  älskar jag att  sjunga så det gick  super bra så också.

Har blivit en vana att alltid öppna Iltasanomat om jag varit i Finland och se på en konsert för det är alltid lika roligt att se vad dom skriver om kvällen. Igår fick Bacstreetboys mycket beröm för en superbra show .




Vad tror ni mera jag gjorde.....precis ...jag kollade på deras turne lista var alla ställen dom kommer uppträda under sin DNA världsturne 2019 och Polen skulle ha passat mig super bra att åka och se dom en gång till ...men nu vågar jag inte planera ingenting innan jag får domen av min läkare om mitt knä.




Men det vet jag redan som en massa andra mål som jag har att om dom ännu fortsätter i något skede sin show i Las Vegas så kommer jag åka dit och se på dom. Jag brukar ibland då jag åker på semester till Usa försöka passa in om det är någon artist som jag vill se. Det var en gång som jag var i Californien så hade Katie Perry konser i Los Angeles men som tyvärr var slutsåld...annars skulle jag åkt upp dit och sett hennes show. 

Ett annat favoritband är också nu ute på turne ...Bon Jovi.

Nu kommer det en hel del bilder från en super kväll igår ....Bacsktreets back alright!!!




   






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar