söndag 16 juni 2019

Vann på lotto

Det börjar nog löpa på ...lyckodag med andra ord...idag har jag hela dagen klarat mig utan kryckor. Alltså känslan att efter två månader ha kryckor med överallt och nu plötsligt står dom hemma i knuten...det kan man kalla frihet.

Sen har jag faktiskt ofta fått och får frågan nu som då om vi vunnit på lotto och kan faktiskt idag stoltsera att jag vann på lotto/eurojackpotten. Hade tre kuponger som blivit i lådan och idag kom jag på att lämna in dom och hurra fick 16.10 euro.

Så nu kan jag stoltsera att jag vann på Lotto men skulle det varit en större summa så skulle jag  bara varit tyst , skulle inte ha behov av att stoltsera och berätta att jag vunnit flera miljoner. Sen vet jag ju inte hur hemligt det skulle gå att hålla en sådan sak för visst har jag mycket drömmar som jag absolut skulle uppfylla om jag vann en stor summa.

Idag har vi haft tumis tid med Michelle medan dom andra ( Mikko ,Jaromir och papsen) for och såg på flyguppvisning på Åbo flygfält . Det hade varit otroligt fint men Mikko sa att det var tur att jag inte kom med för där var mycket att gå och stå och det tror jag inte mitt ben ännu klarar.

Men fortsätter det fram i denna takt så tror jag verkligen själv att jag snart kommer kunna jobba....skall bli roligt.

Morgondagen kommer att igen bjuda på sommarvärme och det skall vi njuta av att åka till nån mysig plats hela familyn och ha picknick ute i det gröna och bara njuta av att det är söndag.

Sen kan man nästan säga att midsommaren börjar göra sig påmind. Tänk att det redan nästa veckoslut är den högtiden som dom flesta väntar på ...sommarens höjdpunkt tycker många.

Tycker själv om midsommar ( om vädret är toppen) ...vi har haft många fina midsomrar ute i stugan med midsommartårta med  jordgubbar och massor med grädde..mums , haft en massa roliga spel och lekar  med kidzen, midsommarbastu med äkta björk kvistdoft, simmat, metat osv.

Men nu har vi några år provat på helt annat midsommarfirande och det är att fira på  Spa hotell och vi tycker lika mycket om det . Denna midsommar kommer vi att njuta uppe i Yyteri nära Björneborg och om vädret är toppen så blir det at lägga oss på en av Finlands finaste beach och regnar det , blåser och är kallt så njuter vi på Spa avdelningen hela dagen.

Sen har jag på min önskelista att få åka ut till en plats som heter Kallo , dit går det att komma med bil och vill bara sitta där och blicka ut över havet och suga i mig sjöluft. Där är så fint plus att jag tycker jätte mycket om Räfsö (Reposaari). Så vi kommer ha en riktigt lugn och stressfri midsommar.

Vad har ni för midsommarplaner?

Min favorit blomma är ros och idag köpte jag Terttu rosen.















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar