onsdag 19 juni 2019

Hjälm





 Månne det är denna värmebölja som gör mig riktigt konstig och knäpp....midsommaren närmar sig men vad gör jag.....jo sitter och kollar på  hjälm som jag skall ha sen då jag får grönt ljus att åka slalom igen.Inte slutar jag åka slalom fast det denna gång gick så här.

 Tänkte att om jag hittar till ett bra pris så skall jag investera en sådan. Vet ju inte med klarhet när jag igen får börja åka men nog hålls den i skåpet tills det blir dags.

Man kan säkert fynda använda men jag vill köpa mig en ny . Det finns massor med fina hjälmar i en massa fina färger så kommer att bli svårt att välja. Nu lutar det lite åt en svart eller vit men får se vad jag hittar .

Många tänker säkert att nu har jag verkligen tråkigt då jag varit så här länge ledig att jag desperat måste hitta på tidsfördriv för att få tiden och gå och då sitter jag och söker slalomhjälmar.


Nej tiden har gått helt bra fast jag varit sjukledig och varför jag just nu råkade söka hjälmar var att jag  tänkte  se på begagnade slalom skidor nu då jag har tid....sen bara blev det att jag började kolla hjälmar.

Det går inte en dag som inte jag planerar saker i mitt liv ....har hela tiden en massa roliga planer snurrande i mitt huvud och en del av dom blir uppfyllda och en del blir bara att snurra. Men det är ändå så roligt och planera.



Har till och med vågat börja se ljuset i tunneln och  kan  snart också börja planera resor. Men ropar inte hepp ännu förrän läkaren sagt domen.

Snart är det dags för midsommarplaner...lite vad vi skall ha med....men ups ...vi behöver ju knappast packa med något. Lite kläder , något spel  och några korvpaket  ..oho var det inget mer??  Nå datan förståss och våra sköna solstolar då vi skall sola på Yyteri beach.


Känns lite konstigt med så lite packning för då vi har firat midsomrarna i stugan så var det nog ibland sådan last i båten så man trodde den skulle sjunka....allt från katter ( som mest 2 vuxna och 4 kattungar) , matkassar så man trodde man skulle bli där hela sommaren ,  verktyg och saker då det skulle fixas något där , vatten kanistrar... minns ju inte allt man släpade med .

I morron behöver jag inte tänka på att jag måste rusa till affären och inhandla mat till midsommar veckoslutet (skönt) så i morgon skall vi bara hänga på stranden hela dagen  med kidzen medan Mikko jobbar .




Idag blev det också stranden.....måste njuta nu då sommaren är så kort.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar