lördag 17 augusti 2019

Fina stugor och super utsikt

 Sommaren verkar fortsätta...skulle varit en passlig dag att lägga sig ute i solstolen  och läsa en bok men bestämde att jag skulle fixa här inne lite smått. Det är mest småsaker jag skaffat hit...ville ha vita gardiner hit så idag har jag tråcklat dom till passlig längd. Skulle jag tänkt på det så skulle jag tagit med symaskinen denna gång så skulle det gått snabbare....men skall ta maskinen med något tag och sy dom ordentligt.



Har mina drömmar hur jag vill ha den i framtiden ....i något skede kommer  möblemanget bytas ut ...vill ha två gråa fåtöljer hit och en grå Divan soffa. Till köket kommer jag att skaffa ett vitt bord med vita stolar (lite modern stil )  och skåpdörrarna vill jag byta ut  till vita ( nu är dom ljusgröna). Så är här någon som är inne och läser och har nån som ni kan rekommendera som lagar köksdörrar så  tipsa gärna mig. 

Uppe är där ett större rum med sängar och sen  liten en aula  som jag direkt döpte till 
" salen"...och nu pratar vi alla om salen. Där har vi lagat så att man kan sitta och se på tv och där har också Jaromir sin Playstation så dom kan fast sitta där uppe och spela.


Härliga vyer uppifrån toppen.



 Badrummets kakel är neretill ljusgröna och upptill vita så skulle gärna ha allt vitt.

Allt material i ljusgrönt var säkert billigt då denna stuga är byggd för själva stugan är också målad ljusgrön. Som tur så är stugan i behov av att målas om och lite småfixas utvändigt  så det blir absolut färgbyte om jag får lov att byta. Min storfavorit för stugfärg just nu är absolut svart ...men det skall vara en lite modernare variant på stugan om svart skall passa som tex dom här som vi såg idag då vi åkte runt.

 Sen tänkte jag som variant nr2  att kanske grå skulle bli fint...har sett många fina gråa stugor här och det passa också bra.

 Sen vill jag gärna ha en terass på baksidan och sist men inte minst...om lottovinsten kommer så blir det en ute jacuzzi. 



Nu tycker säkert många att för tusan visa nu bilder av stugan istället för att skriva och förklara...i morgondagens inlägg söndagen till ära så skall jag öppna dörren hit till stugan och ni är välkomna att titta in om ni vill.

 Idag håller vi oss till dom  större villorna som vi såg idag då jag tog pappa på en rundtur.




Vi åkte  upp till  skidbacken  och jag tog  foton av stugor däruppe och fina vyer Sen åkte vi till det nya området mot golfbanan  ( har inte varit där förut och sett) och jäklar vilka fina stugor....just sådana fina svarta som jag bara älskar.

 Där var det verkligen full fart ... ute jaccuzina var fullproppade med folk och terass borden svämmade över av ölburkar.





Här har varit terräng cyklings tävling idag så därför är här mycket folk i Himos detta veckslut

.
Här som vi har stugan så är också mycket stugor men  här är  lugnt  fast många är uthyrda detta veckoslut. Vi är sista stugan så vi har inga grannar på baksidan utan där har vi  livet på landet utsikt och får njuta av  kor och hästar och neråt ser vi stugor och sjön.















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar