måndag 26 augusti 2019

Tung vecka men rolig

 Mål linjen....Åbo hamn  vilken känsla. Fast det varit hur roligt som helst att få komma tillbaka till arbetslivet så har nog kroppen tagit ordentligt stryk denna vecka...har nog som sagt fått kurera med Burana, isbitar och vila om vartannat då arbetsdagen varit slut. Men fan den som ger sig ...inte jag i alla fall.


Ibland är det ganska jobbigt och vara en person som aldrig har förstånd att stoppa då det rullar på för hårt. Har det någonstans i ryggraden att då man jobbar så jobbar man och har  hela mitt liv tyckt om att tävla mot mig själv .Som nu då jag klarade att jobba hela veckan till slut och nu snart lyckligt går över landgången...det ger mig en så super känsla. Ni vet då man får jubla ..."  I made it" .



Jag har som sagt aldrig varit någon tävlings människa inom sporten ( sport är inte min grej alls) men att tävla mot mig själv och uppnå mål...det brinner jag för ut i fingerspetsarna. Kan med gott samvete säga att jag uppnåt en massa mål i mitt liv som jag är lycklig över....som tex då jag var liten och det kom Eurovision och jag alltid satt framför tv:n och önskade att jag också kunde få sitta där  i  salen och nu har jag redan fått sitta 7ggr i olika salar ( arenor ) och fått se Eurovisionen live.



En annan stor dröm som jag fått uppfylld är att få kryssa i Karibien..trodde förr att det bara var amerikanska miljonärer som åkte dessa fartyg ( det var nog kanske lite mera så förr) men nu har nog i stort sett vem som helst möjlighet att kryssa där. På dom lite äldre fartygen kan man hitta rätt bra priser. Vi vill ju kryssa med Oasis class och det betyder att vill vi uppfylla dom drömmarna så är det 1-2 års planerande. Men när man väl går ombord  så är det värt allt slit för att uppnå just det målet.

Denna granna frukt tallrik lagade jag åt kunderna som hade hyrt VIP bastun.


Skall i något skede skriva en sk omvänd Bucket list  ...fick iden av en bloggare. Ofta skriver man bucket list på det man vill göra/uppnå , men hon hade skrivit 50 saker som hon har  uppnått då hon snart närmar sig 50 år. 

Som hon skev...man skriver ju inte dessa saker för att skryta för andra utan för att stanna upp och vara tacksam för allt härligt man fått (får) vara med om. Håller på att plita ner vad jag fått uppleva och i något skede får ni läsa listan ( den som vill) .Gillar dessa listor som man kan hitta då man googlar eller läser på någons blogg.

Sen är det så roligt då man uppnått något att ge sig själv ett stort tack på något vis och för mig blir min belöning en resa till Polen för  att jag klarade denna arbetsvecka efter en lång paus.

Som sagt fast det varit en tung vecka så är jag lycklig att jag har ett jobb för tänk då man har ett jobb så finns det en dag som heter lönedag och dom pengarna som då kommer in på ditt konto så har du själv jobbat ihop och du får göra vad du vill med din lön....lycka. 




Roligt att se Grace gänget igen (arbetskompisarna) , det har varit många glada skratt under veckan och så hade jag lyckan att få jobba på två olika avdelningar ( hytt och Spa) .









 Här är vår duktiga kosmetolog på Grace som idag fixade mina ögonbryn idag innan jag skulle åka hem ....Tack C ...du är bäst! Det ena brynet ser kanske lite konstigt ut men dom är nog lika , blev på någotvis så där då jag fotade.C gör alltid ett super bra jobb.






 Sen hann jag denna arbetsvecka knäppa bara ett foto av solnedgången...hoppas jag näsa vecka hinner några till innan det blir sådana tider att vi igen inte ser solen så mycket.




  

Nu skall kroppen och benen få vila för jag skall gå och sätta mig i vår lilla mysbastu här hemma och njuta av värmen och tystnaden...resten av gänget sover.Det blir väckning i morgon kl 7 ..dom är glada då jag kommer på ledigt för då har dom sin privat chaufför hemma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar