torsdag 29 augusti 2019

Första flygresan efter olyckan.

Idag ( läs onsdag) så var det dags för min första flygresa efter olyckan.Jag och min kompis Maria tog Wizzair ner till Gdansk. Det är min försenade 50 års gåva till Maria....grattis kompis...vi skall ha kul.





Tror nog inte det är så många som tar det lika lugnt som mig då dom skall ut och resa.Satt nämligen natten till onsdag ännu efter tolv på natten och sökte boende och flyget for 14.30 på onsdag.Det kallar jag att inte stressa inför resan.



I Europa har dom ännu semester säsong och i Polen börjar skolorna först nästa vecka så det märktes på Booking att det var jätte fullbokat och att hotellen ännu hade sommarpris.

Jag har skrivit om att då jag reser så vill jag satsa på boende och bo fint och tycker om den moderna stilen. Nu fanns det inte som sagt så mycket att välja på då jag var så sent ute med att söka boende.


Många undrar väl varför jag lämnade det så sent...vet inte riktigt själv...har börjat ta det  så lugnt nuförtiden innan mina resor att jag endera dag kommer missa flyget. Det skulle kunnat ha blivit denna gång för jag trodde flyget for kl15 men Maria meddela mig att det var 14.30. Men bra hann vi.

Plus att jag till slut hitta superfint boende. Denna gång provar jag att bo i lägenhet istället för hotell. För som sagt dom flesta ,bästa hotellen var slutsålda. Det är kanske roligt och prova bo så här och jag gjorde verkligen ett kap. Hittade en 2:a för ett super pris en bit från mitt favorit  hotell Almond ( som nu var fullbokat) och denna lägenhet är sprillans ny och så jäkla fin.....just helt min stil. Maria satt och skratta då jag gick runt i lägenheten och var helt lycklig och fotade från alla jäkla vinklar. Kommer ett skillt inlägg om lägenheten.

Detta är nog pricken på i då man reser att få bo fint och sova i sköna hotellsängar.Ligger nu i sängen och bloggar och kommer att sova så gott...jäkla hur skön säng. Plus att allt är nytt,rent och fräscht.

Då jag pratade med Mikko så sa jag att här skall vi absolut bo någon gång då vi kommer på  hit och sen kan man fast gå till något hotell på frukost om man inte vill laga själv i lägenheten.Han tyckte att vi skulle komma till  Gdansk med kidzen och fira Halloween...ingen tokig ide alls. Får se vad jag hittar då jag kommer hem och börjar söka.

Ligger här och hör hur regnet smattrar därute...det var så fint och varmt hela kvällen...men sen blev det plötsligt ett ordentligt åskväder.Får hoppas det är fint i morron för Maria tyckte att vi skulle kunna prova åka Water Tram (färja/båt) här i kanalerna till en beach....hoppas vi har vädret på vår sida när vi vaknar.

Hälsningar från ett härligt Gdansk.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar