måndag 19 augusti 2019

Flyttade till min etta


 Har suttit och funderat om man har det färdigt  i kroppen  att kunna trivas på många olika ställen eller är det något man lär sig. Har funderat på hur mycket man får se och vara med om då man tycker om att  "bo" över allt.  Det är något som  passar migoch resten av familjen.



 Väntar att mitt  " hem"  (Grace) skall anlända Åbo terminal.

Med att " bo" och trivas över allt menar jag att jag  älskar vårt hem , men älskar lika mycket stugan i Himos , idag flyttade jag till min lilla etta (hytt ) , trivs toppen att bo på hotell , älskar lika mycket condon jag brukar hyra i Californien, älskar också att bo  hos vänner i Usa. 

Det verkar säkert för många så otroligt kaotiskt att flyga på som jag gör ....men jag får så mycket ut av allt jag gör och kan säga att det är en livsstil att resa så mycket som jag gör.

Och  skulle vara en sådan som aldrig vill lämna mitt hem i Åbo så skulle jag inte heller få se och uppleva så mycket som jag nu gör och har gjort i mitt liv .Så länge jag kan resa så kommer jag  " bo" överallt här i världen. 





Nu är jag då tillbaka ombord på Grace och har flyttat in i min lilla etta. Är nog med blandade känslor jag just nu är här....blev under min tid som sjukledig van att få vara med min family varje dag. Men  kommer snabbt in i dessa rutiner igen...brukar inte ta många dagar så känns det inte ens som man skulle varit borta härifrån. Nu är det tummen upp att knä håller hela veckan och att jag får mina ben/knä muskler starka då det blir mycket att gå denna vecka.





Till slut skall jag berätta om mitt nästa veckas äventyr och tror nog tusan dom flesta skrapar sig i huvudet och tänker ...hur fasiken orkar hon flyga och flänga ( och har råd )  är hon inte alls hemma. Men vem har sagt att man måste vara hemma om man en gång har möjlighet att bo på en massa olika ställe ...so go for it...det är NU man skall leva livet. Vad är inte bättre än att ibland kunna bo på hotell och ha all service.

Så till mitt äventyr...då jag kämpat mig igenom denna arbetsvecka så skall jag hem och mysa med familyn en dag för att återigen packa väskan och ta flyget till Gdansk/Polen. Skall bli så roligt..har bjudit med en kompis som jag blev vän med då vi jobbade på Diana II och vi bor rätt nära varann men ALDRIG har tid och träffas. 

Så nu då jag hade wizzair poäng till godo så skrev jag åt henne att nu har jag bokat resa åt oss och du får hänga med om det passar . Så nu skall vi ÄNTLIGEN få tid att träffas och prata om gamla goa tider.Skulle det inte ha passat henne så skulle jag åkt ensam....har absolut inget emot att resa ensam.

När jag sen kommer hem från Gdansk så skall jag direkt  packa väskan och familjen i bilen och så styr vi nosen upp mot Himos för att fira  Venetziansk kväll . Kan inte direkt kalla att vi firar villa avslutning för vi kommer ju använda stugan året om ... men mysiga där tillsammans med familyn. 

Som jag sagt och säger igen att i mitt ordförråd finns inte ordet långtråkigt /trist/lejdon  för jag hinner ju inte få det då jag/vi hela tiden hittar på en massa roliga saker att göra.

Nu hörde jag att vi kom till Långnäs ( 01.00) så nu skall jag försöka få tag på sömnen...tidig väckning.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar