torsdag 1 augusti 2019

Har firat hela dagen...kom i MÅL.

Idag är en dag som för mig verkligen är värd att fira...säkert funderar många att vad är det nu som skall firas. Om jag säger som så att igår var det sista dagen som jag var sjukskriven  och kan nu säga att jag är tillbaka till det normala vardagen.....jag är frisk.




Tack världens bästa Mikko ...han gav mig  min favorit choklad.


Tänk att efter 3 månader och 2 veckor så är jag ÄNTLIGEN tillbaka. Visst måste jag öva upp mitt knä ännu framöver men jag kan känna friheten att jag nu är på väg att få börja leva en sådan vardag då jag vet att jag ingen kan börja gasa på,

Visst har jag under min sjukledighet kunnat göra en massa roliga saker fast det var ju i början rätt så begränsat då jag inte kunde gå annat än med kryckor. Nu i slutet mot sjukledigheten har jag ju kunnat röra mig på ett helt annat vis då jag redan kan gå nästan normalt och vi har gjort en massa roliga saker tillsammans med familjen.

Men våra rese planer som vi tänkte göra nu i sommar  då Mikko  haft semester det skippade vi i ett tidigt skede pga av att jag inte visste alls hur mitt knä skulle må just nu i slutet på juli. Vi hade planer att åka med Bernino Express tåget från Zurich Schweiz till Italien och vara några nätter i Varenna nära Comosjön. Därifrån skulle vi åkt till Bergamo och flygit upp till Gdansk i Polen och därifrån sen hem.

Jag hade kollat upp en massa pris och hotell men redan då blev vi lite osäkra i och med att priserna var så upptrissade i Europa under sommaren plus att mitt knä inte var friskt så vi bestämde att hoppa över denna resa i år ....det blir flera somrar och denna resa kan man också göra någon annan årstid.

Men nu som sagt är mitt knä så gott som friskt och jag kan igen börja öppna mina favorit sidor i Momondo och Booking och Wizzair. Har faktiskt inte haft lust att googla runt där nu då jag vetat att jag inte kunnat resa.....så därför hade jag tid och söka stuga istället.







Tjuvstartade igår mitt firande med min kompis Tina på Expresso house och idag  firade jag med familjen... mudcake/grädde och  sen var vi och såg på den nya versionen av Lejon kungen .....oj vad jag grät och skrattade. Härliga minnen från den tecknade versionen då vi alltid satt och såg den filmen om och om  då Angelica var liten. Tror att jag kommer att gå och se denna film en gång till på bio....den var så fint lagad, härlig musik och verkligen rörande. Ni som har möjlighet gå och se den.



Salen var fullsatt men vi var bland med dom första som kom in därför ser det så tomt ut.


Känner mig fri fri och åter fri.....man förstår nog inte att verkligen uppskatta vardagen till 100% då man är frisk utan det är sen då det smäller till ordentligt då vet man hur bra man har det då man får vara frisk.

Vill till alla er som är sjuka eller kämpar med någon sjukdom ge en stor kram försök hålla humöret uppe och försök se långt så ser ni småningom ljuset i tunneln. Själv har jag äntligen hittat ut från den mörka tunneln men kan lova då jag den 13:e april låg på akuten i Jämsä så tänkte jag nog att det här kommer aldrig gå vägen.

Men fan den som ger sig ...nu är jag i MÅÅÅL!!! Fysion skrattade då jag berättade att jag funderat hur jag skall kunna tvätta golvsilar på jobbet då jag inte  fått benet böjt ordentligt.....men nu fan kommer jag snart att kunna det också.




Om som sagt allt nu går klart så får jag börja jobba den 19:e augusti. Har nästa vecka semester som jag som sagt la in före olyckan så därför blir det ännu att vara ledig lite till .....men nu är knä så got som friskt och jag kan göra en massa roliga saker på min semester.

Mikko börjar jobba på måndag så jag och kidzen kommer  åka upp till Himos och sen skulle jag vara sugen på att flyga några dagar  till Gdansk förrän jag flyger till Los Angeles i september.

Nu tror jag ni märker att Lissu is back.....nu får jag igen  börja fylla upp min kalendermed resor. Lycka för en som vill se världen!!!!

Köpte en blommbukett åt mig själv dagen till ära.









1 kommentar: