tisdag 17 november 2020

Roligt text meddelande

Jag tror jag skriver samma sak alltid på tisdagen och det går så här ...oj vad det skulle ha varit skönt att få sova länge idag efter arbetsveckan. Men vardagen började klockan 7 då klockan ringde och det var dags att få igång skolbarnen. Körde dom till skolan och efter det for jag direkt till mat affären så har jag det gjort så behöver jag inte fundera på det senare.

Mikko hade tagit ledigt idag så han var i Björneborg och tömde sin pappas lägenhet. Tog mig faktiskt en liten  nap ( tupplur) på dagen för att sen orka med eftermiddags programmet och det var att fixa mat tills dom kom från skolan , sen hastigt äta och så var det att hoppa in i bilen för att köra Jaromir till teater skolan. Det är så mörka kvällar   nu så jag vill  helst att han inte skall röra sig ensam i stan på kvällen. Han brukar nog komma hem ensam med bussen men tyckte att jag bra kunde åka och söka honom nu då jag var hemma. Så denna dag har jag varit "taxi" , det skulle vara bra om papsen skulle anlita mig som taxi istället för riktiga taxin så skulle han få åka gratis.

Sen tog jag också idag fram lite mera ljus slingor för att få fram den rätta mysfaktorn nu då det verkligen är mörkt ute. Jag har några ljussligor som är framme året runt men till lilla julen brukar jag plocka fram lite flera. 

Michelle har en så fin bordsgran i silver och så la vi dit en ljusslinga som hon kan ändra färger och  nu hade hon den på rosa och det blev så vackert.

Kommer absolut inte pynta så mycket här hemma eftersom vi firar julen i stugan uppe i Himos så det blir mera att satsa på julpynt där men ändå vill jag har rätt minimalt med pynt , enkelt och simpelt men så att det ser fint ut . Jag köper aldrig julpynt före julen...nästan alla mina juldekorationer är köpta då dom börjar rea ut. Nu har jag många år haft silver och vitt så jag har inte ens behövt köpa nya dekorationer , vet att många köper en massa nytt pynt  varje år. 

Sen har jag en tuija i kruka ute på balkongen men ljusslinga och lyktor med ljus där så nu börjar vi nog få det riktigt juligt här hemma.

 I morse fick jag ett roligt text meddelande som jag skall berätta mera om i morron , spännande kan jag lova. Nu är det dags att stänga datan och önskar er god natt.

  




 

 


  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar