söndag 1 november 2020

Min version av Halloween huset

Nu vet ni då vilket tema jag körde denna Halloween och såklart blir mitt min design för Halloween pepparkaks huset i samma tema..IT. Hade inga visioner hur allt skulle se ut då det var klart utan byggde upp hela detta koncept på talang , fantasi och en massa ideer som började ploppa upp. Så här får ni ser hur slutresultatet blir då det inte finns gränser och man bara går all in....släpper lös all kreativitet som finns inombords.

 



 Jag tänker till och med lite små skryta för jag tycker själv att det blev jätte lyckat till det att jag inte hade annat framför mig en ett tomt pepparkaks hus , två skelett  och sockermassa. Det som jag visst direkt var att i år vill jag ha hela huset svart och då jag bestämt mig för att tema i år är IT så började jag släppa ut mina ideer.

 

 

 

Det blev snöbolls effekt om man säger så ...kom plötsligt på hur jag skulle laga ett helt vitt skelett till Clown ....tog röd glasyr och och tadaa så hade han plötsligt hår och röd näsa. Sen sydde jag en mini krage av tyg som vi hade hemma , sen skulle jag borde få en regnrock åt det andra skelette och vips hade jag lagat med den gula socker massa en sådan och svarta stövlar. Ballongen klippte jag ut av rött papper och tejpade en tunn järntråd bakom så han kunde hålla i ballongen.

 


 

Då jag hade alla mina Haloween dekorationer framme så kom jag på att där fanns mina små plast spindlar  och dom fick bli dekoration på huset med "blod" på ( röd glasyr).


 

Sen passar det ju med höstlöv då Halloween infaller så här i den mörka hösten så jag har hemma dekorations lönn löv och sen for jag ut och plockade också äkta löv , stenar och björk kvistar som skulle föreställa träd.


 

 





 

Sen då jag placerade ut allt på ett skärbrede så kom jag på att i filmen IT så kommer det en lite pappersegelbåt som åker ner i vägbrunnen. Kom inte riktigt på hur jag skulle laga gallret till brunnslocket men rullade små foliebitar och tepade ihop dom och sen sajag vid bordet att jag kan ju inte vika en sådan lite segelbåt. Men så sa Michelle ...kolla på Youtube och där hade jag , tog tidningspapper och vek en minisegelbåt .


 

Sen då jag hade hela mitt Halloween hus klart  så tänkte jag för mig själv  .."de var fan hur bra det blev". Har sakta men säkert redan börjat plocka bort Halloween sakerna då festen nu är över men denna prydnad kommer få vara tills jag bygger upp mitt pepparkakshus med jultema och den visionen har jag redan klar i huvudet men sen hur slut resultatet blir är nog bara på talang.

Hoppas detta inspirerar er att nästa år kanske ha ett eget Halloween hus där temat kan vara vad som helst....som jag sa det är bara att låta fantasin flöda. Jag som är en skräckfilms älskare så var detta ett perfekt tema i år.

Tog Michelles bordslampa och la den brevid min dekoration som en sk väglampa  och det ser fint ut då det är mörkt i köket .

 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar