torsdag 5 november 2020

Nu bär det av

Börjar sakta komma igång efter min sk  vaknatt då jag följde med presidentvalet i Usa. Min kropp/knopp är van med oregelbundna tider eftersom jag så många år jobbat på sjön och arbetstiderna är varierande. Annat är det med mitt gäng här hemma  som är vana med en normal dygnsrytm.

Efter vaknatten så var det långt ifrån klart vem som kommer vara Usa's nästa president men som det ser ut nu så får nog Trump snällt backa och packa. Jag hade själv Joe Biden som favorit. Men det lär nog väl skall ta tid innan vi får svart på vitt vem som är den nya presidenten för tror inte Trump bara tackar för sig och lämnar sin post hur enkelt som helst.

Nu är jag då på gång igen och utvilad efter en skön natt sömn och igår packade jag väskorna färdigt så jag bara har att lyfta dom in i bilen idag  efter det kan äntligen min efterlängtade utfärd börja efter att jag kört kidzen till skolan.


 


Började redan i augusti  planera denna mini road trip och tyckte detta veckoslut passade perfekt då det är farsdag och vi skall fira Mikko. Detta är en farsdag presant åt Mikko men också vi andra får glädje av den. Därför tycker jag om att ge sådana gåvor som vi alla har glädje av, där vi kan ha roligt och vara tillsammans. 

Mikko vet om denna gåva för jag måste säga det åt honom i ett tidigt skede så han inte bokar in jobb detta veckoslut men likväl så blev det inte riktigt som jag hade planerat. 


Jag far iväg idag och så var det meningen att jag lagar färdigt tills dom kommer i morron kväll men nu kom det så sent meddelande om Jaromirs teaterförevisning som nu blir denna lördag och den vill dom ju åka och se på. Dom kommer inte visat den vanligt utan dom filmade in teatern och nu  visas den som "drive in movie" .

Varför jag inte kan åka med och se på teatern är att jag inte mera så här sent kunde börja avboka mina planer då allt är betalt och jag skulle inte fått hela summan tillbaka. Men i alla fall så kommer dom direkt dit på lördag då teatern är över och jag har go tid på mig hela lördagen och fixa så vi kan fira Mikko på lördagkvällen.

 



Känner på mig att detta kommer att bli så bra som jag tänkt det skall bli och platsen kan inte bli bättre.

Håller er lite ännu i spänning vart vi nu igen är på väg men detta är en plats som funnits 12 år men jag har inte desto mera tänkt på att boka en weekend där . Visst har det väl lite snurrat i tankarna ibland att det skulle vara en fin plats att fira ett veckoslut här men nu blir det av och jag får igen en dröm uppfylld.

Nu då vi inte kommer att kunna åka iväg till Usa i vinter så behövs det lite ljusglimtar i den tid vi nu lever i och nu får vi försöka hitta dom här i Finland. Jag som söker hela tiden efter olika platser och hittar nog en massa guldkorn här i vårt eget land också.

Kommer mera om vår mini road trip här på bloggen , tills dess så skall ni ha en bra dag. 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar