torsdag 22 april 2021

Överraskning

Så var det då dags att gå över landgången igen , snabbt gick dessa 6 dagar och i morron är det fredag igen och veckoslut . Visst fanns det stunder då jag tänkte att tar denna arbetsvecka aldrig slut då man rusade med svetten i pappan och tvättade toaletter , dammsugade hytter och långa korridorer, rev lakan och bäddade sängar , tvättade fönster och plexiglas. 

Men slut tog veckan  och snabbt , nu känns det skönt igen att komma hem till familjen. Gillar att jobba hårt och då jag gör det så har jag alltid något mål och denna gång var att när jag nu svettats och slavat så får jag lön för mödan och för en del av denna lön skall jag förverkliga en av mina många drömmar , nämligen köpa mig mitt frukostskåp till köket och fixa det snyggt. Ni får se bilder sen då det är klart.



 

När jag kom hem så fick jag min födelsedags gåva som passar perfekt till mitt frukost skåp...fick nämligen en elektrisk kaffemalare och Starbucks kaffebönor. Shit så roligt. 

Mitt kök kommer bli mitt eget Starbuckscafe , kommer att njuta av nymalet kaffe , kommer dofta härligt av  olika kaffe aromer i mitt lilla kök. Denna kaffemalare kommer passa oss perfekt i och med att vi inte är så stor kaffe koncumerare så nu får vi färskt kaffe hela tiden. Mitt favoritkaffer är ju Starbucks men kommer absolut att prova lite olika sorter. 

Mikko har  länge drömt om en kaffe maskin så får se om det i något skede står en sådan i mitt frukostskåp. Han kan allt överraska han min karl.

Sen hade min family  ordnat överraskning då jag kom hem med sushi ( min favvo)  och  Geisha bakelser som var smarriga och goda. Tack tack tack!! 

 



Dom skickade också åt mig på födelsedagen då jag var på jobb en skojig video som dom hade filmat hemma. Mikko hade varit regissör och sen var dom alla skådespelare och önskade mig massor med grattisar. Kul grej, härlig med en sådan tokrolig familj som vi är ....mycket skratt , glädje som förgyller vår vardag. Visst har vi också dåliga dagar (kanske mest jag) eftersom jag ibland känner mig så jäkla trött på att vara houskeeper i hushållet  men då försöker jag planera något kul som jag vet att gör mig glad som tex åker ensam till stugan för några dagar och bara rår om mig själv. Behöver inte vara så mycket förrän jag igen känner mig som en ny människa med ny energi.

På lördag skall jag njuta av min födelsedagsgåva som jag köpt  till mig själv och sen nästa veckoslut skall vi ta emot Valborg ( Vappen, 1:a maj) uppe i Himos.

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar