måndag 19 april 2021

Vilken arbersplats jag har, titta vilka vyer.

Det behövs inga ord när man har chans att njuta av dessa vyer och färgspektakel. Det är våren och sommaren som ger sådana otroligt fina färger på himmelen så jag hoppas verkligen att få återvända på jobb igen inom en snar framtid. Tänk att på min ledighet kunna sitta ute på deck och bara stirra rakt ut , se dessa vyer och känna lugnet i kroppen.

 

Tror nog det ligger något i det att jag är uppväxt med att ha havet nära och alltid sen barnsben varit ute på sjön så man kommer nog inte ifrån längtan att vara på sjön då våren närmar sig.

 

Sen är det så otroligt fint att se då solen skiner , havet glimmar och över allt är det så vackert blått .Det har varit så nu  några dagar och man börjar känna lite sommar vibes  i kroppen. 

 

 

 Nu har dom lovat lite kallare och sämre väder då jag åker hem på ledigt men det gör inget för nu då jag är permitterad så kommer jag nog under sommaren hinna njuta av många soliga dagar. Det är alltid lika varje år då jag ser dessa fina vyer så här inför sommarsäsongen så står jag alltid och fantiserar om en stuga på en vacker bergsklack. Men sen igen då hösten kommer smygande är jag nog ändå så lycklig och glad att vi har en stuga dit vi kommer med bil året om.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar