söndag 4 april 2021

Friskluft och matkoma

Tror nu verkligen jag har varit i någon slags friskluft och matkoma dessa dar. Tror man inte sen barnsben har varit så här mycket ute och "lekt" i snön som vi nu gjort. Jösses hur vi har skidat , från tidigt på förmiddagen till sent på kvällarna tills backen stängs.

Som ni ser  på fotona så blir det lite lite break i backen mellan åken.





 

Ibland har vi kommit till stugan och fixat mat men oftast tar vi med picknick och grillar/äter i backen. Smakar så mycket godare att sitta ute och äta . Sparar tid då man inte behöver köra fram och tillbaka och sen är det bara att äta då man känner sig lite små hungrig , ni vet lite den stilen att man äter när man vill.


 

Ingen servering  i restaurangerna men man fick  take away så det blev att söka sig kaffe som smakade super gott att sitta ute och dricka.

 

Det är så roligt i backen att man inte alls vill åka därifrån, man får en sådan känsla som man hade då man var liten då klockan var så mycket  och det var dags att gå in men man ville fortsätta vara ute och leka. Men som tur så har vi backen rätt nära stugan så det är bara att hoppa i bilen och ta nya tag följande dag.

Det blir så fint i backen vid solnedgång.




 

Sen har det varit skräpmat allt från hamburgaren  , tacon ,cheesecake , påskägg , popcorn...blir nog bra med en faste kur efter denna matkoma. Förstås så har vi valborg på kommande och då hör det till med munk och mjöd. 


 

 




 

Snart börjar resten av gänget ha påsklovet över , jag kommer ännu bli kvar några extra dagar här och städa undan och dyker det inte upp något jobb här framöver så kommer jag upp tillbaka i något skede före Valborg och njuter av stuglivet . Tror det gör riktigt gott för resten av familjen att lite ta sitt ansvar att sköta hemmet och att jag måste lära mig att inte hela tiden  gå runt med dåligt samvete för att jag inte passar upp dom. 

Innan vi åkte tillbaka till stugan ikväll efter att vi skidat hela dagen så tog jag detta vackra solnedgångs foto. 


 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar