måndag 5 april 2021

Grattis min flygande fluga

5 April är ingen vanlig dag utan det är 27 år sedan min äldsta dotter föddes. Tänk vad  tiden går.

 

                             Grattis Grattis LillPuffe 

 

På bilderna nedanför så fyllde Angelica 1 år. 



 

 På bilden här nedanför är hon 4 år om jag minns rätt.


 

Med en resegalen mamma som älskar Usa  så har Angelica fått se en massa fina platser i Usa under sina 27 år. Har tagit henne med på en massa fina äventyr.

 


 

Nedanför är ett  fint foton från när jag och Mikko gifte oss i Las Vegas och Angelica poserar i limousinen utanför hotellet.


 

  Här är en annan bild då hon njuter för fullt av solen, palmerna och stämningen i Las Vegas.



 Nästa stora äventyr som jag hoppas kunna ta Angelica och hennes pojkvän med på är en kryssning i Karibien. Vill att dom i alla fall en gång skall få uppleva det tillsammans med oss. Nu är det bara att hoppas att småningom gränserna börjar öppnas.

Tills dess får vi njuta av stugliv uppe i Himos och inte dåligt det heller utan där har Angelica lärt sig åka snoawboard denna säsong och här finns massor med roliga saker att se och göra året om. 

Så inte är det så tokigt att ofta kunna resa  Åbo - Himos - Åbo , vi trivs nog här också fast längtan till Usa och Karibien är stor mellan varven.

  Texten på bilden kommer från det då vi var i backen och jag läser under Angelicas snowboard  "Firefly" och snabbt kläcker ur mig "Flygande flugan" och hon började gapskratta och sa ...där står ju "Eldfluga" . Så där är det sen då man tror att man kan och  inte tänker sig för innan  utan översätter helt spontant.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar