torsdag 15 april 2021

Friluftsdag i Ruissalo

Detta är ju jätte typiskt att då jag tryckt in tusen saker i kalendern så kommer det samtal från kontoret....vi har jobb och erbjuda. Glad att det finns jobb och det rullar in en extra slant på konto men det betyder att nu måste jag börja pussla om hela min kalender för nästa vecka.

Fick erbjudande att jobba till den 26.4 men har tandläkare nästa fredag och den tiden har jag redan bytt en gång och vill inte byta den flera gånger. I och med att jag går och fixar mina tänder i undervisningstandkliniken, allt tar längre tid och hon vill få så mycket som möjligt fixat nu på våren för sen stänger dom till sommaren.

Sen skulle jag och byta vinter decken och den tiden fick jag byta , så kommer min födelsedag smygande som nu blir och fira i arbetetstecken. Men vi kan fira sen då jag kommer hem , kanske jag skulle önska mig en hotell natt.

 Se hade jag  planer att köra papsen till intervall som jag nu också måste ändra. Visst kan han åka taxi men det blir rätt dyrt då platsen är en bit från Åbo. På fredag innan jag åker på jobb så skall jag hinna föra papsen till hälsocentralen och få sin andra covid spruta. Sen har kidzen åtminstone ännu nästa vecka Hybrid skola så nu är här ingen hemma och följer med hur det går.

Så hur mycket jag än tycker om att jobba så är nog detta också en lite stressigt då man aldrig vet när samtalet kommer , nu kom det en dag före jag skall iväg...så nog är det att ha nerver av stål under denna corona tid att få allt att klaffa.



Skönt i alla fall idag så var jag och tanka friskluft med en kompis till Ruissalo , vi satt nere vi havet och drack take away kaffe. Det riktigt värmde i solen , vi har nog verkligen fina tider framför. 



Dom har lovat fint hela veckoslutet så en fördel att åka och jobba nu är att jag på min lediga tid kan sitta ute på deck och njuta av vår vackra skärgård eller så är jag så trött att jag somnar så fort jag kommer till hytten.

Sen får jag hoppas på några fina solupp / nedgångar denna arbetsvecka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar