måndag 26 april 2021

Födisgåva till mig själv

Ni som läst bloggen länge vet att jag alltid köper något åt mig själv då jag har födelsedag , brukar vara någon resa men nu då det inte går och resa så fick det bli hotell natt. Gillar hotellnätter lika mycket som jag gillar att resa. 

Som ni läste i ett tidigare inlägg så hade jag planerat att Mikko och jag skulle åkt en natt till Ruissalo på lördag men han ville vara hemma så vad gör jag inte för familjen och blev också hemma. Så jag kom hit idag istället ( ensam) och firade mig själv. Passligt väder att komma hit och njuta av härlig hotell stämning , jacuzzi  och bastu då det är kallt och ruggigt ute.


 

Då jag kom hit och checkade in så sa hon plötsligt i info att jag blir upgraderad till ett bättre rum än vad jag bokat. Hade bokat ett rum mot innergården men nu fick jag ett mot havet och med kylskåp och fin utsikt .Jag har en gång förut haft turen då jag bokat mot innergården så fick jag rum med havsutsikt. Inte inte dåligt det , tack Ruissalo Spa.

 






 


 Dom har haft Spa avdelninge stängd och den öppnades förra veckan så därför har jag inte kunnat komma hit och njuta , har mitt 10ggr Spa kort som jag för använda 2 månader extra i och med att Spa varit stängt nu pga coronan. Nu är det bara hotell gäster som får komma till Spa avdelningen och inga utomstående. Trodde nästan det bara skulle vara jag och några till då det var måndag men nog var vi lite flera men ändå passligt att alla kunde hålla avstånd.







 

Var faktiskt 3 ggr och doppade mig i havet också , härligt svalt och skönt...+6 grader. Sen in i bastun och få den härliga känslan i kroppen då det börjar sticka så där skönt då man kastar ordentligt med bad efter doppet.


 

Innan jag for upp till hotell rummet så frågade jag om jag fick knäppa lite bilder till bloggen då alla gäster gått ut och det fick jag. Detta är inget samarbete med Ruissalo Spa utan skriver helt själv om detta för jag gillar det hotell med tanke på hur fint område detta är och det tar bara 20 min hemifrån att komma hit.

 



 

Därför är det super skönt att komma hit då man sparar massor med tid och inte behöver sitta i bilen flera timmar.  Så jag hann köra kidzen till skolan i morse tvätta ett par maskiner med kläder , skruva upp en lampa i min sk " walkin closet"  som var Mikkos skrubb förut. Sen packade jag en liten rygga med mina cremer och rena kläder , körde via Citymarket  och köpte med sushi till hotellet i och med att matrestaurangen stängdes redan kl19 och jag ville vara i Spa ända tills det stängdes kl 21.

Härligt att ligga nybastad och titta på Netflix och äta sushi i en skön hotellsäng...sådana födelsedags gåvor tycker jag om att ge åt mig själv. Firar på samma gång att jag blev erbjuden jobb på Grace i sommar , låter lite tokigt att jag som ordinarie skall och sommarjobba men dom kan inte skriva längre kontrakt då vi är permitterade. Roligt att dom i alla fall hade och erbjuda några månader jobb.

I morron är det dags för hotellfrukost som jag inte ätit på ett tag och sen då jag checkar ut så skall jag bli några timmar och simma innan jag åker hem till vardagen som sakta börjar  rulla på , nu är kidzen tillbaka i skolan , Michelle började simskolan idag och så börjar Jaromirs teaterskola i morron och mitt kuskande av kidz till hobbyna börjar igen. Så ni kan gissa att det inte är så tokigt ibland att komma bort från allt och bo en natt på hotell med inga måsten.

Tack och God natt härifrån Ruissalo Spa. Fotot är taget från mitt fönster ner mot terassen.

 



 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar