fredag 2 april 2021

Tankat friskluft

Vet ni vad nu är det då dags att välkomna april som betyder att våren börjar visa sig på allvar. Men ännu skall vi ta vara på den sista snön här i Himos man kan nästan se från dag till dag hur den smälter bort. Som sagt till vappen kommer vi kunna skida i backarna och sen är säsongen över. Visst märker man att snön börjar bli rätt så grynig mot eftermiddagen men ändå går det nog bra att skida ännu.



Angelica och Robin for en sväng på förmiddagen och prova sina snowboard till närbacken och sen bestämde vi att vi åker till Lumila senare på eftermiddagen. Där är bättre och öva för dom när dom kan åka upp i tunneln på rullbandet och backarna är passligt höga.



Robin klarar sig att åka upp med sk sompahissen men Angelica tar hissarna i ett senare skede och fokuserar nu på att hitta balansen med sin nya hobby snowboarden.




Alltså vi hade nog så otroligt tur i Lumila för i den backen vi åkte i fanns inte folk alls , man kan nästan uttrycka sig som så att vi hade privat backe. Tror att påskfiraren kom senare på kvällen för många hade arbetsdag  idag ännu. Likaså hade vi bestämt att sätta oss och grilla där och vi fick vara helt ensamma. Tror att många sitter snällt i stugorna och har grillparty nu då alla restauranger är stängda. Dom ordnar sin egen After ski i stugan ,tur för oss som tycker det är toppen med bra utrymmen i backarna.






Alltså det är nog så roligt att vi nästan alla tycker om att skida och vara i backarna , Michelle trivs inte i backarna men hon är mer än gärna i stugan och njuter att få vara ensam i lugn och ro. 

I morron kommer vi ha familyfun i backarna ... skida , grilla och njuta av att tanka friskluft. Tänk att jag äntligen hittat tillbaka till  hobbyn som jag tyckte så mycket om i ungdomen nämligen att åka slalom. Nu får man hoppas att man får vara frisk och kry så jag många vintrar ännu kan njuta av denna hobby.

Så otroligt glad att jag blev stugägare på en skidort , tänk hur roligt sen då kidzen kan ta med sina kompisar hit  och skida , hoppeligen nästa säsong.

Nu sover jag gott i natt , Mikko hade sushi med åt oss alla så nu är magen mätt och belåten.

God natt och en trevlig 1:a April.

 


 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar