fredag 30 april 2021

Slutade lyckligt

 För mig blev det verkligen en glad vappen efter att jag började oroa mig vad min pappa kommer hitta på för äventyr. 

På morgonen då jag fört kidzen till skolan och kom hem så det första jag gjorde var att ringa upp  hemvården och hon som har hand om området. Mitt samtal for till svararen och då tänkte jag.."shit dit for de"!! Men räckte inte länge så kom det ett samtal tillbaka och diskussionen kunde börja.

Jag höll mig i skinnet och diskuterade med normala bokstäver istället för STORABOKSTÄVER för då jag blir arg så brukar det ofta bli med rätt så stora bokstäver jag vill få fram denna rumba som jag går igenom med min pappa.

I alla fall så fick jag fram att han kom till vårt och smider planer om både kryssning och skytte. Likaså att vi inte kommer vara på plats och om pappa beställer taxi till Dalsbruk så tänker vi INTE betala den resan. Vi har inte råd att betala hans  taxi resor ,  hans senaste äventyr då han skulle till skären kostade oss ca 300e då han var ut och åka taxi ( grrr).

Men hör och häpnad så svarade hon i andra ändan att hon kan försöka få in han på snabb ( akut) intervall och hon hör av sig då hon vet. Hon vet mer än väl hur dålig och virrig min pappa är men siddu tamme fan så skall dom bo hemma tills något allvarligt händer. I alla fall ringde hon tillbaka och vad får jag höra....hon har fixat pappa till intervall för 2 veckor. Sen efter det har han 1 vecka familje intervall som för mig betyder att jag 3 veckor  kan slappna av...puh!

Så nu vet jag att han inte kan fullfölja sina äventyr som han planerade utan han är bakom lås och bom. Låter kanske lite tokigt att jag säger som så att nu känner jag lycka , men ni som läst på bloggen hur många långa år jag fått oroa mig varje dag vad han hittar på så kan inte annat än känna lycka då jag  vet att nu kan jag slappna av och pappa kan inte fara någonstans och yra på utan är i trygga händer.

Så det blev ett lyckligt slut denna gång. Sen skulle det vara så skönt med ett boende för honom för det är ju så synd när han blir sk kastad hit och dit till en massa olika intetvallplatser. Tror det också skulle kännas skönare för honom att ha en trygg plats.



Oj vilken frihet jag kände då ja hoppade i bilen och körde mot Himos , visste att nu kan jag njuta och koppla av till 100% . Går inte att beskriva känslan då jag kom hit och öppnade dörren , kände hur all inre oro rann av mig och visste det är här jag nu får rå om mig och min familj utan någo orosmoln till Vappen. Kan nästan säga som det brukar stå i sagor..."det slutade lyckligt". 

 Mikko och kidzen kom senare och vi avslutade kvällen med hemlagad mjöd och köpta munkkar och churros. Ända som fattade var serpentiner och balllonger , första vappen på länge som jag inte dekorerat.



Glada vappen för nu är jag verkligen glad !!

På kvällen efter jag badat bastu satt jag länge ensam och bara njöt av tystnaden och tänkte att denna stuga har nog en så otroligt bra energi där all min oro och stress försvinner.

Tack till min Villa Virta




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar