lördag 10 april 2021

Lyckat koncept

Veckoslut och lugnt och skönt har vi det. Planerade en pizzalördag och det blev det också , tycker det är roligt med dessa pizzakvällar ibland på veckoslutet för då är vi alla samlade för att göra ett roligt projekt ihop...nämligen baka pizzor. 

Denna gång fick vårt pizza team en ny medlem , Jaromirs kompis var med och bakade. Vi har varit lite tveksamma att ha någon utomstående hemma hos oss nu under corona tiden men nu bestämde vi att han kan nog ha en kompis över natt.

Jösses vi hade roligt i vårt pizzakök. Vårt pizzabakande går ut på det att alla får önska sina favoritingredienser, jag köper sen hem dom och fyller upp i olika skålar. Sen är det bara att börja komponera sin egen pizza och göra just den kombination som faller dig i smaken.



Jaromirs  kompis pizza



Jaromirs pizza.

Detta har verkligen varit ett lyckat koncept hemma hos oss att nu och då någon lördagar ha pizzabak ala familia Virtosa (läs Virta). Det som skulle kunna vara roligt då vi har våra pizza kvällar är att köket skulle kunna vara lite större. Det är nog lite pusslande att hitta ytor till allt men nog går det bra bara man får det och löpa. Sen är det bra med varmluftsugn så kan vi grädda två pizzor åt gången.

Efter vi alla ätit så blev vi alla så otroligt mätta att det blev vågrät läge på sofforna för Mikko och mig , kidzen fortsatte sin spelkväll med sina andra vänner via datorerna.

Själv var jag en stund inne i Netflix världen och har nu börjat se på en serie som heter  " Who killed Sara ? " en mexikansk thriller serie.











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar