måndag 5 juni 2017

Min längtan efter detta

  Alltså veckorna rusar.....tycker att jag just for på jobb och nu sitter jag hemma igen på soffan och myser och väntar att bastun blir varm.Jag är ju en sånhär nattuggla så det blir nattbastu för mig.

Kan nog inte sitta hela natten och basta för måste tyvärr vakna till klockan i morron fast vi har sommarlov här hemma....skall vara med om något spännande och roligt.Kommer mera om det här på bloggen.

Sitter här och funderar över mitt sockerberoende... idag var en sådan dag som jag bara har tänkt på en sak och vet ni vad det kan vara ....jo längtan efter sockermunk med kall mjölk.
Det var lika förra veckan då jag var ledig så fick jag lika starkt habegär efter en sockermunk och då vi om till Prisma så hade dom ju inga färska bakverk alls för det var söndag kväll.Blää vad jag blev besviken !!

Sen glömde jag nog lite bort min munk...men idag kom den jäkla munken in i min hjärna och spöka igen.Hann inte annars skulle jag fasen ha gått upp till Sweet&Salty och köpt mig en sockermunk....men i morron skall jag ABSOLUT ha min sockermunk...punkt och slut.

Min svaghet är nog allt möjligt sött och gott men tror nog att jag är ännu mera svagare för all roskmat....så man får skylla sig själv varför kläderna stramar!!

Måste visa vilka härligheter jag fotade häromdagen från Sweet &Salty  ombord på Grace....naaaam....skulle ha kunnat slukat i mig allt....men denna gång nöjde jag mig att bara knäppa foton.

Har ändå kunnat hålla mig i skinnet med allt ätande då jag är på jobb om man tänker på det viset att vi är omringade av super god mat/godsakera i en veckas tid då jag har arbetsvecka.Köper nämligen aldrig godis från taxfree och sitter i hytten och äter...och inte blir det så ofta att gå upp till Oscar eller Franks och äta då man blir ledig på kvällen för då är man så trött.Brukar nöja mig med någon  sallad i messen (vår matsal).

Hemma vill jag att lördagen är vår gottedag då jag är på ledigt ...som betyder att all är tillåtet....allt från chips,pocorn....till pizza m.m och till och med sockermunkar får man äta fast flera stycken.

Men i morron kommer jag faktiskt att äta en tisdags sockermunk ...kan bara inte vänta till lördag!!!!








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar