torsdag 29 juni 2017

Isgrotta och bastu

Som sagt jag försöker göra det bästa av min lediga tid som jag måste spendera här ombord under min arbetsvecka.
Det blir mycket spa och bastu men också en annan sak som jag gillar då jag är ledig efter jobbet är att besöka våra fina restauranger och gå och äta nåt super gott.
Nu har jag inte varit på ett tag  i någon restaurang och ätit förutom i vår egen matsal (messen).

Sen är det nog också riktigt skönt att stänga in sig i sin egen hytt efter en dag med mycket ljud och nojs omkring sig.....då vill jag bara ha det tyst omkring mig.Då ligger jag ofta och surffar runt  på nätet och planerar resor ,kollar priser ,läser bloggar och njuter av min egen tid.

Tror jag kan kalla mig en livsnjutare ...för jag njuter nog så otroligt av sådana här små upp piggande saker i vardagen..visst finns det som sagt ups and downs i min vardag också men dom problemen glöms nog hastigt då jag suger i mig 100% av allt annat roligt och härligt jag får vara med om.

Efter arbetsdagen slut idag så blev det relax med kall och varmt....kylde ner mig i isgrottan som vi har i spa och efter det blev det  varm bastu och jaccuzi ,smörjat in mig med super cremer ( huden blir bara slätare och slätare..haha )...ni kan säkert gissa att kropp och själ mår toppen.Denna lyxiga kväll kommer jag leva länge på och kommer sova så otroligt gott i natt.

I morron kväll jobbar jag sent och då hoppas jag det kommer mycket kunder och njuter av en härlig Spa kväll ....och är det  bekanta ombord på kryssning i morron så bara och komma in och säga hej åt mig till Spa.

Som sagt detta är inget samarbete med Viking Line men vill visa härliga bilder från vår isgrotta....och kom gärna och prova den nångång!









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar